Neuronul absent : cand anti-comunistii guvernamentali invita in Romania un ” agent al politiei politice comuniste ” aka Ion Mihai Pacepa

IICCMER-catre-agentul-politiei-politice-comuniste-KGB-Ion-Mihai-Pacepa-1-16.08.2013 IICCMER-catre-agentul-politiei-politice-comuniste-KGB-Ion-Mihai-Pacepa-2-16.08.2013N-am ras demult la o imbecilitate mai mare decat urmatoarea : IICCMER, adica niste unii care ar trebui sa se ocupe de crimele comunismului, il invita „pentru o serie de conferinte  publice si intalniri in universitati” pe unul dovedit ca  agent al politiei politice comuniste si anume Ion Mihai Pacepa.  ( story )
Treaba distractiva e ca omul cica ar fi refuzat fiindca ” se teme pentru viata sa ” .
Vedeti ? Iata dovada. Deci exista viata dupa moarte.

9 răspunsuri la „Neuronul absent : cand anti-comunistii guvernamentali invita in Romania un ” agent al politiei politice comuniste ” aka Ion Mihai Pacepa”

      1. Pe de alta parte, se stie ca atunci cand vrei sa nu mai alerge copoii dupa tine, cea mai sigura metoda e sa te creada lumea mort, chit ca inca nu esti. Pana la urma, si mort daca ar fi si tot trebuie gasit.

  1. Aia de la IICCMER, oameni subtiri, dupa cum bine se stie, se adreseaza unui general pe nume, respectiv „Stimate domnule Pacepa”. Corect era „Stimate domnule general”, mai ales pentru ca tot ei scrisesera mai sus, Domnului Gen (r) Ioan Mihai Pacepa. Poate data viitoare or sa puna pe altii mai cu scoala, daca nu acum macar la viitorul institut, cel pentru cercetarea crimelor securismului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.