Trăienică și lupul ungurean : când îi va retrage Băsescu decorația lui Tokes Laszlo ?

base tokesUn cetăţean român care nu-şi merită calitatea de cetăţean român. Este acela care mai zilele trecute cerea ca Transilvania să fie pusă sub protectorat

Bravos Comandante, a aplaudat galeria ieri, ma da’ ce i-a mai zis-o, jos bozgorimea !
Houston, we have a problem tho’ : ce ne facem fiindca cetateanul Tokes e decorat de Basescu in 17.12.2009 cu Ordinul Naţional Steaua României în grad de Cavaler, aceeasi decoratie pe care i-a retras-o lui Vadim, individ care, vrem-nu vrem, zice de vreo 23 de ani ca Tokes nu merita sa fie numit cetatean roman, deci…Cine a avut dreptate ?
Dar e numai un exemplu, as putea da zeci din cariera politica a unui tip, Basescu, care azi te-a pupat, maine te-a scuipat, la fel de entuziast. Deci, n-are sens, ar fi pierdere de vreme.
Pe scurt : omul e in campanie. Tot ce face zilele astea, orice declaratie, orice vizita, are un unic scop :   adunatul de voturi. Miscarea Populara a debutat catastrofal si la anul orice om conteaza, cele 200 de mii de stampile pe EBA nu-s usor de obtinut. Cum pe culoarul „nationalistilor de carton” a cam disparut orice concurent  ( Vadim a ajuns pe la Capatos, Gigi – la brutarie, DDD cel ramas fara partid e deja de rasul curcilor, ) asa ca iata o paine buna de mancat si cateva voturi de adunat, pe ele Base !
Revenind la Tokes Laszlo, cautati-i dosarul de informator al Securitatilor romana si maghiara. Il veti gasi alaturi de cel al lui Basescu. Nicaieri.

9 răspunsuri la „Trăienică și lupul ungurean : când îi va retrage Băsescu decorația lui Tokes Laszlo ?”

  1. Capatos fiind in concediu, Vadim si DD se „produc” cu entuziasm la cotet-tv!!!! Nu urmaresc acest post tv, dar in zapparile mele ajung, vrand-nevrand, si la pitecantropii prestatori la cotet…..

  2. Ei hai, măcar un dosar din trei o apărea, că-mi închipui că popa n-o fi ratat tocmai KGB-ul. Şi, din câte am văzut eu, lumea n-a prea pus botul la vitejiile chiorului, ba mai mult, s-a lăsat cu înjurături de morţi, răniţi şi alte alea. Orice-ar crede beţivul, românul prost nu e iar asta fu mult prea pe faţă. Da´acu´ întreb şi io, de ce ţine ăsta morţiş să şi-o trimită pe tută în PE? Să râză iar tot plenu´ de dânsa? Să-i dea dracului alt post călduţ pe undeva, mai la fereală, c-aşa o face de râsul lumii, ce să-i faci, dacă n-o duce capul…Să-i dea un Consiliu de Administraţie, un contract cu statul, ceva acolo, şi pentru asta nici nu trebuie să năduşească aşa ca ieri..Apropo, ţie ţi se păru treaz?
    P.S. Mai ai vreo două subiecte: din ciclul ˝dă-mi pişcotul inapoi˝ Remus Cernea şi ˝sunt bou şi mă mândresc cu asta˝ Vona Gabor.

  3. pe la Timisoara se stia ca popa tuns ii cu ochi albastri,dar ,,s-au uitat,, ,pe alta parte daca sunt 200 de mii de voturi eba liene,chiar pa,pa TREPANATII ne cheama!,da ce ma mir daca ddd in direct ii pe politica ,iau pauza

  4. Nu cred ca miza campaniei electorale nedeclarate pornita de Basescu este mandatul lui Ebei. Sunt convins ca miza reala este consolidarea PMP ca partid personal al lui Traian Basescu. La limita, EBA poate fi trimisa la PE pe un loc al PMP dar nu si ca candidata independenta, probabil. CIne sa mai organizeze furtul de voturi prin provincie? Toata lumea abia asteapta sa o vada facandu-se de ras, daca s-ar putea, nicidecum sa o sprijine. Chiorul se gaseste iar in impas. Fie o pune pe fie-sa pe loc eligibil pentru PE pe listele MP riscand sa-si faca partiduletul cu totul de kko, fie o trimite independenta cu riscul de a dijmui drastic din voturile PMP. Mai poate insa evita impasul fortand prin santaj o alianta a dreptei pentru europarlamentare. Altfel nu se vede cum vor incapea atatea sabii intr-o teaca asa de mica. Mai e nevoie pe liste si de oamenii Washingtonului si de ai Moscovei si de ai Brusselului, si de Monica … uf, a dk grea treaba

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.