Romania bolnava : Miron Cozma spune ca Hagi e un hoţ

Demult nu ma mai mira tot ce se abereaza la fostele televizuni de sport : sport.ro si gsp.tv dar s-a ajuns la chestii de genul urmator
cozma_seagal_83352500

  • Gica Popescu si Gica Hagi au manjit meciurile cu Bulgaria si Spania la Euro 96. Aveau o relatie cu Hristo Stoicikov, am fost acolo ca reprezentant al federatiei ! Apoi am aflat ca meciurile erau deja trucate. Lui Hagi si Popescu li s-a spus ca nu mai intra in Spania daca Romania va castiga ( sursa )

Cine vorbeste ? Unul care, intr-o tara normala, n-ar mai fi vazut lumina zilei vreo 30-40 de ani. Ce cauta, in ce calitate la un canal de sport ? Habar n-am, asta e nivelul „jurnalistilor” de acolo, doar atat intreb : cat de bolnava e tara asta ?

6 răspunsuri la „Romania bolnava : Miron Cozma spune ca Hagi e un hoţ”

  1. Luciferul huilei s-a bagat si in fotbal? De fapt ce sa ma mir, Condescu nu a trecut de la sindicat la patron de Panduri ?

  2. si cel mai misto, Sorina a trecut-o pe Livia Stanciu, fost procuror comunist, care condamna fara probe si face complete de executie…la cele mai admirabile persoane din Ro…ii pune si poza…oare Sorina e chiar asa de proasta sau ticaloasa sau ironica…sau poate combinatii poate luate cate doua…nu zicea degeaba voicu ca la curtea suprema au bagat „judecatori cu dosare”…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.