Petrica, da pe OTV ! „Clanul Becali” salveaza presa fara subiecte. Urmatoarea victima colaterala : Steaua

gigi becali cioban raed arafat arab crestinFara doar-si-poate   „Becali” a devenit salvarea presei fara subiecte, de doua zile incoace, gura nu le mai tace, ca sa pastram tenta subiectului mioritic.
De la transmisii live din Penitenciarul Jilava, unde mandra purtatoare de cuvant va deveni curand o vedeta prezentand menu-ul zilei la fel ca starea vremii , pana la interviuri in carciuma makidoneasca unde adunati cvasi-religios oamenii povestesc peripetiile din copilaria Sfantului Gigi, doar-doar s-o strange juma de punct de audienta in plus la OTV2. Vorba deontologului : Petrica, da pe OTV2 !
Brusc, Ioan „Giovanni” nu mai e derbedeul care tocmai le-a daramat un coleg cameraman pe strada, si e invitat de Chiotea casa ofere lectii de morala : el, Giovanni, n-ar cere gratierea la Basescu.
Brusc, Victor nu mai e escrocul care le injura colegii oricand avea chef, omul e prezent peste tot
Si nici macar nu e de mirare fiind vorba doar de vechea zicala : eu te-am facut, eu te omor. Incet-incet, lumea se va scarbi definitiv de acest idiot intitulat Becali, tip care daca ar fi posedat 10% din cantitatea medie de creier pe cap de locuitor al planetei, n-ar fi intrat in asemenea cacaturi pe care acum le deconteaza fara macar sa inteleaga  „de ce” nici macar in ceasul al 12-lea.
Inchei cu o convingere, poate eronata, dar e o predictie : miza este de fapt echipa de fotbal.
De ce ? Daca la recursul „Valiza”, care atentie ! vine tot dupa o achitare, Becali e gasit vinovat, nu numai ca va executa un an in plus, 4 au cerut procurorii in dosar, dar Steaua e retrogradata instantaneu pe motiv de „coruptie” si s-a daramat total sandramaua makidoneasca.
Pe urma , echipa retrogradata o va cumpara cineva, si se cam stie cine, pe 2 lei si-o ciorba
Sa nu spuneti ca nu v-a zis cineva

12 răspunsuri la „Petrica, da pe OTV ! „Clanul Becali” salveaza presa fara subiecte. Urmatoarea victima colaterala : Steaua”

  1. Ceva nu se leaga, Steaua, chiar si in divizia B, nu poate fi cumparata pe doi lei decat daca e vanduta de proprietar cu aceasta suma. Apoi, o va cumpara cel caruia proprietarul va vrea sa i-o vanda. Ca Becali va ceda si o va vinde cui trebuie asta e destul de naspa. Ar fi trebuit sa vedem nenorocirea Stelei in momentul in care unul ca Becali a pus mana pe echipa nu acuma. Oricum ar fi, e de bine ca Steaua va scapa de Becali, daca va scapa.

  2. Am vindut ,praduit , flota ,mineritul ,industria la fier vechi .drumurile si autostrazile .. aici sunt banii dumneavoastra ,CFR-ul ,urmeaza gazele de sist ,cupru ,aurul , am transformat Romania intr-o groapa de gunoi internationala il aducem pe mare ,voi chiar nu aveti incarcare mai conteaza Steaua !!!. 🙄

  3. Giovanni (Ioan) Becali nu este Victor Becali (indiferent ce zici, asta e dintr-o clasa mai ‘superioara’). Atat! Gigi=000 (trei nule).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.