Adrian Năstase eliberat condiţionat din închisoare cu o decizie MAJORITARA

nastaseDupa o sedinta de judecata plina de ridicol, in care procurorii n-au reusit decat sa-l martirizeze si mai tare, instanta Tribunalului  Bucureşti a decis eliberarea condiţionata a lui Adrian Nastase , după executarea unei  treimi  din pedeapsa.
Completul ( Ioana Cleopatra Sipoteanu, Carmen Constanta Balaci si Florentina Vasilateanu ) a decis cu cu opinie MAJORITARA, adica 2-1.
Traducere : UNA dintre cele trei a votat PENTRU DNA

Cum se va discuta mult si bine pe marginea acestui proces, momentan zic doar atat : o farsa lugubra

16 răspunsuri la „Adrian Năstase eliberat condiţionat din închisoare cu o decizie MAJORITARA”

  1. „Farsa lugubra” – perfect de acord cu formularea. Sa nu uitam insa ca e vorba de viata unui om (indiferent cum il cheama) si de felul in care se face justitie in Romania!! Daca il chema Nutu/Sile Camataru, era liber de acu’ vreo 2 luni, cred!!

    1. Eu zic ca e o mare nedreptate :-). Sarmanu’ sile a fost eliberat „pe bune” pt ca facea sudoku si pt ca participa la slujbe religioase nu pt ca a scris carti sau ca a „alfabetizat” niscaiva colegi. Asta este munca de „apreciat” nu „smecheriile” lui nastase pe care „inalt prea plecatul” procuror le dorea „validate” de catre Academia Romana.

  2. Reforma justitiei sub Basescu si Macovei a constat din faurirea unui sistem basist considerat infailibil si din judecarea nebasistilor. Niciun om de casa. Cu asa reforma, nu e de mirare ca basismul a ajuns in impas, asa e cand te iei dupa femei. Cat timp a fost la putere Nastase s-a purtat bland cu adversarii politici, dar acum viata i-a aratat ca a gresit grav. Rezistenta procurorimii basiste are o explicatie logica, teama de represalii. Pesemne ca multi basisti isi spun acuma „Aoleo sefule, ce-ti veni bre sa te iei tocmai de Bombo, cine ne mai scapa de procurori dupa 2014?”

  3. Mai vedem .. nu lasa el Nastase ne resplatita prestatia ba cred ca o va face cu virf si indesat pe principiul „Base nici nu sti cit de mic incepi sa fi” !!.

    1. Diana, daca tu ai fi condamnata, nu conteaza pentru ce (de ex.ca ai traversat pe rosu) FARA PROBE, 1-2 ani, din care ai executa, sa zicem 2/3, ca poate esti mai tanara decat Nastase, cum te-ai considera tu, la momentul eliberarii conditionate?!??? Da’ sincer, te rog?! Si nu ma refer la cum te-ar considera familia, prietenii, colegii, cunostintele, vecinii s.a.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.