De ce atâta zarvă cu înscrierea lui Klaus Werner Iohannis în PNL ?

iohannis antonescu pnlLa urma urmei, ce mare scofala este in faptul ca si-a tras Crin Antonescu un amarat de membru de partid, de ce atata zarva ?
Pai se compara cu Marean-care-este castigator de alegeri si impartitor de locuinte sociale ? Si-a ales Iohannis amanta de partid ca deputata in sector ?  Norocul neamtului ca s-a milostivit Basescu sa-l decoreze si pe el, nu numai pe aripelul din sectorul 5 daca poze cu Udrea n-a avut bafta sa faca
Poti sa-l asezi langa Oprescu care le stie pe limba eternului mitic bucurestean ? Pe mutulica asta care cu greu ar scoate o vorba dar in schimb tace si le face ?
Sa il aleaga fraierii aia de sibieni cu 80% fara un mic, o fleica, o sacosa, un contract de consultanta pe persoana fizica ?
Pai zbiara el ” Jos Basescu ” dimineata, la pranz si seara  ? Are si el macar un proces de coruptie, inscenat desigur, ca orice mogul care se respecta  ?
Ce dracului mai vrea si neamtul asta , ca nici numele nu suntem capabili  sa i-l ortografiem dar, sa recunoastem : cand marile spirite se intalnesc , inseamna ca miscarea a fost buna.

14 răspunsuri la „De ce atâta zarvă cu înscrierea lui Klaus Werner Iohannis în PNL ?”

  1. Diferenta e ca el nu se trage de sireturi cu boboru’ in hahaituri cum o facea basescu. e bine , e rau, nu stiu. se plictisise sa fie primar si are un capital pozitiv de imagine.

  2. Probabil PNL icepe a creea o strategie pe termen lung. Crin Antonescu, cel tarziu 2014 presedintele Romaniei, iar Klaus Werner Iohanis ar putea sa-i prea locul la conducerea PNL. Pe de alta parte , Iohanis aduce liniste in randurile membrilor PNL. El este agreat si se pare sprijinit atat de aripa Tariceanu cat si de Chiliman, doua potentiale focare de conflict in PNL.
    Ce m-a impresionat foarte mult la Klaus este atitudinea lui fata de politic. Da ,este presedinte FDGR dar politic agreaza ideologia liberala si devine membru PNL!
    Pe cand un astfel de gest si pentru liderii UDMR ?!?
    Categoric Klaus Werner Iohanis, o miscare surpriza chiar si pentru mine, devine un plus pentru alianta USL.

  3. in sfarsit, dupa neamtul – Carol I care a creat Romania moderna, mai avem un neamt cu capul unde trebuie. Bravo domnule primar! Ce mai are de zis acum trompeta de T.R.U. care afirma ca P.N.L. este anti-european? Primarul Sibiului, proaspat liberal, este cel mai european primar din tara. Huo politrucilor din P.D.L. si trompetrelor gen T.R.U.!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.