Manualul micului arian cu Andrei Plesu in Adevarul

Citez din  bloggerul de la Adevarul 
schimba romania andrei plesu traian basescu dilema veche nicolae titulescu gigi becali pnl crin antonescu adrian nastase plesu adevarul arian goebbels hitler

 • Mi-aduc aminte de o carte poştală pe care i-a scris-o Emil Cioran lui Noica, cândva, deci suntem în anii ’70, în care spunea „azi m-am urcat în metrou, la Paris, m-am uitat în jur – eram singurul francez“. De curând mi-a scris un amic că s-a urcat de asemenea în metrou şi era singurul alb de data aceasta. Deci este clar că materia Occidentului se modifică galopant.

Alb ?! Alb-bun, negru-rau ?!? se modifica materia ?!? Interesant.
Acelasi tip care avea probleme cu chelnerul albanez de la Berlin , deci n-ar trebui sa ma mire, Eichmann sau Goebbels ar fi chiar mandri sa afle ce discipol au
Nu inchei inainte de a remarca doua chestii simpatice
Prima ca omul Plesu si-ar dori un presedinte „ care nu este foarte corupt, totuşi ” dar omite sa ne spuna proportia admisibila a coruptiei
A doua, ca pe omul care l-a bagat in pizda ma-sii cu subiect si predicat il considera „ un concentrat de virilitate, cum e Traian Băsescu
Rrroman 100%, ce sa mai vorbim, il scuipi si zice ca ploua.

14 răspunsuri la „Manualul micului arian cu Andrei Plesu in Adevarul”

 1. Cioran, sunt convins, a comis o aroganță.
  Era singurul, probabil, care pretindea că este francez. Perioada condițională formulată de Pleșu cu Cioran ca etalon e penibilă!

 2. Hai Califarule sa ne intoarcem la „The Caine Mutiny” un personaj din film .. ofiterul-scriitor reuseste eventul il aduce in situatia pe comandantul de vas sa se joace cu ratustele de cauciuc in cada si pe ofiterul rebel sa isi termine cariera militara … ofiterul-scriitor este o hahalera ,parca personajul a fost creionat dupa Plesu ,fa un efort sa revezi filmul …. !!!. 🙄

 3. Ce ma uimeste la di. Plesu este doza de rautate (sa nu spun nesimtire) de care este in stare in a da vina pe „tara”, ca medicii nu au o retributie ca in occident citez:”Pe de altă parte, este vorba şi despre retribuţie, cum spuneam. Dacă un medic de aici câştigă de „n“ ori mai puţin decât un medic din Occident, nu poţi să ceri omului să-şi pună pielea pe băţ. De dragul cui? De dragul ţării?”
  Oare domnia sa, uita atat de usor faptul ca a facut parte si a fost implicat in cel putin doua guvernari din 1990 si pana in prezent?! Sau faptul ca a fost „sfatuitor de taina” la cel putin doi presedinti?!
  DEX-ul imi spune, tara=”Teritoriu locuit de un popor organizat din punct de vedere administrativ și politic într-un stat”. In statul de drept, administrarea unui teritoriu locuit se face prin puterea executiva, adica guvern, de altfel principalul responsabil de nivelul de trai al poporului ce locuieste in acea tara. Avand in vedere acest rationament, nu era mai politicos ca dl. Plesu sa dea vina pe domnia sa sau cel mult pe guvernari si nu pe tara ?? Sau…sa taca.

 4. Eu unul, recunosc ca il sustin pe Crin numai pentru faptul ca atat de multa lume „buna” isi concentreaza eforturile impotriva sa. Ma gandesc ca omul s-ar putea sa fie independent. Ce interes ar avea atatia oameni sa faca orice pentru ca Antonescu sa nu devina presedinte? Raspunsul nu poate fi decat unul singur, nu poate fi tras de haturi, functia e prea importanta pentru ca functionarul respectiv sa nu poata si tras de haturi. Toata aceasta lume anti-Crin cauta pe unul din zona „nimeni nu stie cati mai suntem”.

  1. La intrebarea dvs. citez „Ce interes ar avea atatia oameni sa faca orice pentru ca Antonescu sa nu devina presedinte? ”
   Probabil complexul electorului cu privire la „…escu” in coada numelor de presedinti. Aceasta gulguta poate deveni un frumos instrument de manipulare in masa pentru cei care doresc puterea (adevaratele putreziciuni sociale) dar nu sunt agreati de electori.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.