Un Steve Jobs al politicii si o sansa unica de restaurare a monarhiei in 2014

  • Fericit ca a reusit sa stranga vreo 50 de tinere sperante la Sibiu, ( numarati cheliile din poza ), Mihail Neamtu ne anunta ca nu va candida la presedintie dar va cauta un Steve Jobs al politicii pentru sarcina asta. Doamne ajuta sa fie unul tanar. altfel…
  • Dar copilul atomic nici n-ar avea sens sa candideze fiindca in spiritul restaurarii monarhiei,  Florin Cioaba a declarat ca   ” a venit timpul ca unul dintre romi să devină președintele României ” chiar el având de gând să candideze pentru funcția cea mai inalta din stat.

Ce sa mai zici ? Bahto delo delo, impuscam doi iepuri dintr-o data , linistim si monarhistii si republicanii

12 răspunsuri la „Un Steve Jobs al politicii si o sansa unica de restaurare a monarhiei in 2014”

  1. Cata idiotenie ! Mai merita atentie acest usturoi, care ba este Zelea Codreanu, ba este Horia Sima, ba un luptatorul umil impotriva vampirilor!!
    Mai bine ar organiza astfel de adunari ale tinerilor la Brad de Deva , acolo ar putea sa viziteze si casa „memoriala” a lui Horia Sima ca tot il idolarizeaza.

  2. De la astia nu avem ce astepta, tot un fel de MRU cred ca ne pregatesc.
    Ca sunt nesimtiti, stiam, ca ne conduc prin conspiratie, stiam si asta, dar ca sunt chiar atat de prosti incat sa defileze cu astfel de caricaturi, asta e chiar o surpriza pentru mine

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.