Bugetul invatamantului si principiile senatoarei Anghel

Invatatoarea Cristiana Anghel protesteaza alaturi de sindicalisti, miercuri, 9 martie 2011, in Craiova. Aproximativ 400 de sindicalisti au protestat fata de proiectul Codului Muncii, la actiune fiind asteptata si invatatoarea Cristina Anghel, care s-a aflat in greva foamei timp de 60 de zile.

  • Nu cred că viitorul Guvern va adopta aceste măsuri. Poate va găsi o modalitate în așa fel încât să fie bine și pentru învățământ. Parlamentul este mai presus de Guvern. Într-adevăr, trebuie să luăm de la alte bugete pentru ca să suplinim lipsurile din alte părți. Se va face în așa fel să fie bine Dacă ar fi să-mi încalc principiile meie și să devin din om neom plec din Senat. Dar nu înainte de a lupta pentru convingerile mele. Doar dacă nu se poate face nimic sub nicio formă și nu am nicio șansă îmi dau demisia- 12 decembrie , Cristiana Anghel, invatatoare, grevista a foamei, protestatara si prin voia mogulului, senatoare

Invatamantul nu a capatat nici pe departe 6% ci, conform bugetului in curs de adoptare, va primi  aproximativ  3,7 % din PIB
Si cum pe facebook doamna militeaza infocat pentru…cainii comunitari, zic sa asteptam si sa vedem in cate zile isi da demisia  senatoarea de Dolj, voi ce parere aveti ?

15 răspunsuri la „Bugetul invatamantului si principiile senatoarei Anghel”

  1. Tema in discutie, intradevar ramane problema invatamantului . Intrebarea este,guvernantii considera o prioritate invatamantul si cercetarea? Daca raspunsul este DA, atunci trebuie avut in vedere si alte prioritati (sanatatea, agricultura) si mai ales putinul pe care il avem in acest an de impartit. Asa ca d-na senatoare ar trebuii sa gandeasca mai intelept votul dinsei pentru buget (adica ce este mai important, invatamantul sau cainii comunitari??)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.