Sergiu Nicolaescu iese din scena la 82 de ani

Sergiu Nicolaescu,   13 aprilie 1930 – 3 ianuarie 2013 , mare , foarte mare regizor roman.

Ca unul care a copilarit cu Nemuritorii si Phoenix, azi sunt trist.

Reclame

14 răspunsuri la „Sergiu Nicolaescu iese din scena la 82 de ani”

      1. Azi, ma tem, ca e o zi cu mult unfriend pe facebook si twitter… Cum poti vorbi aiurea si fara pic de omenie in ultima instanta, facand misto despre Sergiu Nicolaescu, fara sa fi vazut, de exemplu , „Atunci i-am condamnat pe toti la moarte”? Sau fara sa fi stiut ca mari actori au jucat in filmele lui?! Fara sa stii ce filme a facut Nicolaescu?! Cat despre ce dau televiziunile, nu mai discut… :((((

  1. Ma cutremur ce premonitoriu a fost mesajul lui de ramas bun din Parlament! In afara de partea artistica a vietii lui, mi-a parut, desi nu l-am cunoscut personal, un om echilibrat, cu mult bun simt si este de admirat ca nu a lasat mass-media sa-i invadeze viata personala. Admirabil! Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!

  2. Dumnezeu sa-l ierte pe cel mai popular cineast din istoria cinematografiei romanesti, si sa nu-i ierte pe toti viermii care se bucura acum pe forumuri!

  3. Dumnezeu sa-l ierte!
    Nu inteleg de ce toate discutiile se concentreaza in jurul personalitatii artistice a lui Sergiu Nicolaescu, de ce se cauta argumente pro si contra. Sergiu Nicolaescu ne-a oferit ceea ce noi romanii aveam nevoie, este materializarea dorintelor noastre, ale romanilor. Ne-a oferit cam ceea ce aveam nevoie, a fost in perfecta rezonanta cu noi. Daca nu ar fi fost el, ar fi fost probabil un altul. Norocul nostru a fost ca a fost Sergiu si nu altul. E evident ca a fost un mare regizor, nu are rost sa ne dam cinefili fitosi si sa ne extaziem de unul sau altul. De exemplu de ala cu avorturile romancelor, o chestiune dureroasa, de suflet, care nu mai trebuia spusa si altora. Stiti cum e, in tot satul se gaseste uneori unul mai prost sa le spuna altora secretele.

  4. spre durerea noastra,inca un MARE OM ne-a parasit,a fost un adevarat artist,un adevarat patriot si un mare caracter.dumnezeu sa-l primeasca in imparatia sa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.