Cand va disparea Alianta Romania Dreapta

LANSARE - CANDIDATI ARD - ALEGERI PARLAMENTAREFara indoiala ca aceste doua aliante politice* n-au fost facute ca sa reziste la infinit, scopul crearii lor au fost alegerile si, daca PNL & PSD au fost indeajuns de destepte incat sa se uneasca din timp, cei din A.R.D. nu s-au dovedit la fel de inteligenti, asteptand pana in ultimul moment
Harababura A.R.D. ( apropo, total neinspirata denumirea ), in care, aducand langa uzatul P.D., o Forta Civica  a lui Ungureanu absolut fara nici o forta electorala, o Noua Republica care de fapt nu exista legal si un PNT-CD existent doar in capul mare al aluia mic, n-a folosit absolut la nimic in procente, se pare ca dimpotriva
Si atunci lasand la o parte U.S.L., care se tot rupe de vreo 2 ani in capul luzaroilor de la Cotroceni, intreb : dar A.R.D. cat mai rezista dupa ianuarie 2013 ?

* Apropo : o alianta politica inregistrata legal e asimilata unui partid, prin lege. Base poate face 1001 de conferinte de presa, e degeaba.

13 răspunsuri la „Cand va disparea Alianta Romania Dreapta”

  1. Serios vorbind, nu exista nicio sansa pentru ca ARD sa mai fiinteze si dupa alegeri. Nu-i leaga decat Traian Basescu si s-a infiintat la ordin. Dupa alegeri oricum nu vor mai avea niciun motiv sa ma fiinteze impreuna si se vor imprastia care incotro. Va ramane, probabil, numai PDL. Chiar si numele aliantei sugereaza ca aceasta este conjuncturala. Adica Romania nu este dreapta din cauza guvernarilor dinainte de alegeri. Odata alegerile consumate, se presupune ca Romania se va indrepta de la sine, ar fi ridicol sa ai un partid sau alianta care sa clameze indreptarea Romaniei pana la sfarsitul lumii.
    Si apoi cine sa o mai conduca? Blaga, care a inceput sa-si critice tovarasii de drum cu o saptamana inainte de alegeri?

        1. Daca pierde sefia pedele si dispar si o parte din procurorii basisti, poate pleaca blaga langa amicul frunzaverde. nu au fost colegi si prieteni atata timp? se poate duce , vorba lui frunzaverde, „sa construiasca dreapta moderna romaneasca”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.