Prima zi de campanie : se cauta o Aspazie pentru Consiliului Naţional al Audiovizualului. Intra in scena si A.N.I.

Cinci membri CNA – Narcisa Iorga, Ioan Onisei, Gelu Trandafir, Valentin Jucan şi Mircea Deacă – spun că Antena 3 nu e ” sancţionată corespunzător
Sigur ca in C.N.A. sedintele si votul sunt publice, la fel de sigur e ca, la fel ca la Curtea Constitutionala, inca nu se gaseste al saselea vot. Drept pentru care pupincuristii Cotroceniului  trimit comunicate-opinii separate tip „Iarta-ne stapane, noi te slujim constiinciosi”
E simplu : verificati-i la dosare, imposibil sa nu gasiti o Aspazie patata printre „nesupusi”, metoda e verificata
Pe de alta parte, Mihai Malaimare, si el membru in CNA, pune punctul pe „i”

 • afară este un alt secol, audiovizualul a cam hotărât să-şi ia soarta în propriile mâini. Legea este caducă. Între instituţiile statului şi ţara asta este o discrepanţă, începe să se adâncească o prăpastie. Audiovizualul a preluat de acum câţiva ani buni de la OTV un model şi l-a construit într-un fel sau altul. Din nefericire. De ce nu se vorbeşte şi despre asta ?

100% moral, dar cine sa auda vorbele omului de cultura ? Politruca Narcisa Iorga in prima zi de campanie electorala ?
LE
ANI intra si ea in campanie cu niste chestii mai mult decat hilare, vesela tara asta, parol

9 răspunsuri la „Prima zi de campanie : se cauta o Aspazie pentru Consiliului Naţional al Audiovizualului. Intra in scena si A.N.I.”

 1. Hilare,nehilare,ani şi-a îndeplinit misiunea trasată de cârmaciul wiskit,a aruncat piatra-n baltă şi se vor naşte valuri cu amplitudinea necesară pentru a deturna atenţia de la nemerniciile ard.e-i-ar focul!!!Simt că băsea va mai scoate şi alţi aşi din mânecă.Deja a apărut o investigaţie a riseproject.ro care îi pune în cârcă lui Nica şpaga de 7 milioane de euro din afacerea Ericsson,din 2003 când Nica era tot ministrul comunicaţiilor în guv. Năstase,şi în cârdăşie cu Bogdan Chireac! Se pare că băsea a pornit maşinăria de împroşcat noroi în adversari!!!

  1. Pot sa se dea si tumba in curul gol, vor intarata si mai rau elctoratul USL
   Cat despre riseproject ala, ia vezi daca ai auzit vreodata in viata de numele agaricilor de acolo ?
   Aia s-au trezit erecti acum, asa, din senin ?

   1. Am văzut 2 nume de reporteri la A3 „În premieră”,Romana Puiuleţ şi Andrei Ciurcanu,şi de aceea m-am gândit că s-ar putea să fie ceva serios.Oricum,un amic (care nu poate decât cu otv şi labe1) mi-a spus că s-a tocat mult subiectul cu Ericsson-Nica la una din ele sau la amândouă televiziunile minunate menţionate în paranteze.Mai e o zicală care îmi dă imbold „nu iese fum dacă nu faci măcar un pic de foc”!Şi mai e o chestie care mă face să cred că ceva,ceva tot a fost „nu păzeşti butoiul cu miere fără să-ţi bagi degetele în el,cine e mai lacom bagă toată mâna 😀 „.Efectiv nu ştiu ce să cred,cât e adevăr şi cât e făcătură???

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.