„Pe tricolor e scris Unire” – o campanie Antena 3 by Ceaușescu Nicolae

A fost odata ca niciodata un cantec patriotic intitulat  ” Pe-al nostru steag” , muzica Ciprian Porumbescu, versurile Andrei Bârseanu :

Pe-al nostru steag e scris unire / Unire-n cuget și simțiri
Și sub măreața lui umbrire / Vom înfrunta orice loviri. ( aici )

Ceausescu Nicolae, in enorma lui placere de a distruge tot ce era patriotic si romanesc , dupa ce a maltratat „Trei culori”, s-a bagat si peste  ” Pe-al nostru steag” modificandu-l in „E scris pe tricolor unire” cam asa :

E scris pe tricolor unire, pe rosul steag liberator
Prin lupta sub a lor umbrire spre comunism urcam in zbor ( aici )

Si acum ajungem la campania Antena 3, un fel de chestie patriotica cu ocazia apropierii sarbatorii nationale,   1 decembrie.
Cum se intituleaza ea ? „Pe tricolor e scris unire
Really ? Ia sa mergem  la un google-search sa vedem ce apare : primele doua rezultate A3-ok, urmatoarele doua : cantecul lui Ceausescu.
Felicitari geniului care  a avut ideea. Nu-l suspectez ca l-a dus mintea chiar pana aici, dar asta i-a iesit. Cat despre desteptul care a facut textul pentru promo : nu, n-a luptat nimeni sub tricolorul asta, strabunii s-au luptat sub drapelul regal. Hai pa, istoria e o chestie grea….

Reclame

15 răspunsuri la „„Pe tricolor e scris Unire” – o campanie Antena 3 by Ceaușescu Nicolae”

 1. Cand vad campanii patriotarde, ma apuca greatza. Sunt satul 150% inca de pe vremea lu’ impuscatu’. „In politica, patriotismul e refugiul tuturor lepadaturilor”, suna cunoscut, nu?


 2. Câteva comentarii tari:
  1.Niciodata nu mi as fi inchipiuit k o sa zic vreodata “Tot mai bine era pe vremea lui Ceausescu”. Dar uite ca am ajuns sa traim timpuri asemenea.
  2.aveam o politica extera de exceptie, andrei stefan era un politician de marca,acum nimeni nu si-l mai aminteste dar cred ca a fost cel mai mare ministru de externe a romaniei.s-au platit datoriile externe ale tarii cu suferintele intregii tari,acum se fac datorii si se fura cu suferintele poporului…rusine
  3.in comunism nu aveam libertatea de exprimare dar aveam locuri de munca, acum nu avem locuri de munca si suntem liberi sa zicem ce vrem …dar nu ne asculta nimeni
  4.Don’t be so naive. The Hungarians started it, and the CIA and Germans finished it. Now Romania is the bitch of the USA and Germany.ĂSTA ESTE UN SUPER COMENTARIU!!!ACUM ROMÂNIA ESTE CURVA SUA ŞI A GERMANIEI!!!
  Mai sunt şi oameni care judecă cu capul!!!

 3. Frumoasa campanie, dar e putin o luna pe an, nici 12 pe an nu ar fi suficient pentru cat s-a distrus, furat, pangarit si murdarit, dupa ce am dat mana cu cei ce nu-s de neam si suflet cu noi.
  UNIRE PE TRICOLOR, suna frumos, dar nu cu oricine, nu cu cei ce nu vorbesc ca noi, nu gandesc ca noi si nu recunosc CONSTITUTIA noastra. ACEASTA ESTE CAUZA PENTRU CARE AM DEVENIT UN FEL DE PASALAC, DATORI VANDUTI, SUPUSI DICTATELOR EXTERNE.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.