Chifla săptămânii : lansarea A.R.D. în absenţa „adevăratului Comandant”

” În jurul PDL s-a realizat Alianţa Dreptate şi Adevăr ” – Blaga Vasile, ieri

Bine , hai sa zicem ca Blaga era un nostalgic emotionat, de la o varsta cafeaua nu mai merge cu coniac, mai ales la prima ora. Dar sa vedem ce debitau altii
Teologul imobiliar, lipsit de prezenta fundului muzei blonde, era cu gandul la Intaiul Carmaci
” Veți avea surpriza să vedeți că fiecare candidat pe care urmează să-l avem, își va semna odată cu depunerea dosarul de candidatură, demisia în alb” – a tunat M.R.Unguentu care evident ca n-are habar despre interdictia mandatului imperativ in Constitutie
„U.S.L. promoveză candidaţi corupţi ” a declamat femeia-komisar, uitand ca in spatele ei se afla, doar un exemplu nevinovat,  Talmacean
A fost resuscitat si Stolojan, n-a mai plans nimeni in sala.
Altii s-au certat din prima zi
Restul au motait in sala fericiti ca un sondaj comandat rapid la CSP i-a dat pe USL cu 48%, cam cu 10 puncte sub cat au la ora asta.
In lipsa Elenei Udrea, s-au facut poze cu Moni femeia-komisar si Mihail Papa-Lapte
” A fost o zi emoţionantă ” a conchis MRU in final  stergandu-si transpiratia cu servetelele Puff si admirand inimioara care ARDe roz-ciclam, kinda gayish, zic.

20 de răspunsuri la „Chifla săptămânii : lansarea A.R.D. în absenţa „adevăratului Comandant””

 1. iar postez unde mi se pare adecvat un semnal. Declaratia lui Gordon a fost masacrata infernal atat pe hotniuz cat si pe alte surse. Omul a spus pe langa ca stie ca se pregateste o alta suspendare ca:
  „daca presedintele e nepopular si mandatul sau nu reflecta dorinta poporului, calea de a rezolva aceasta situatie sint alegeri corecte si democratice”.

  Dupa parerea mea asta e stirea, nu ca sunt tentative de suspendare…ci daca vor fi, Gordon spune raspicat ca nu il va sprijini pe Base daca va ignora rezultatul alegerilor din decembrie si nu va nominaliza candidatul partidului castigator.

  Aceasta fraza care mai era inca in minirezumatul de sub titlu azi de dimineata pe hotnews…aproape a disparut…la mijloc de text…

  si daca ascultam inregistrare mai zice si ca Romania s-a recredibilizat respectand statul de drept si decizia CCR, liderii romaniei acceptand sa isi sacrifice interesele pe termen scurt in interesul restabilirii ordinii institutionale si ca asta inseamna ca democratia in RO e consolidata. Bineinteles cand ne lauda Gordon ca asta nu e o stire 😦 , dar sa scoti numai jumatatea aia de fraza care poate fi interpretata in registru negativ din 3 minute de alocutiune si asa sa se propage stirea si pe altre siteuri nebasiste mi se pare ceva demn de propaganda hitlerista. Ce naiba domnule…ca pun si inregistrarea pe hotniuz…corespondenta RR ii pune o intrebare cu recredibilizarea imaginii romaniei (parca servita din ordinea de zi CSATului basist) si Gordon ii zice ca nu e nevoie ca respectarea vointei poporului de la urmatoarele alegeri ajunge.

 2. Fraze complete…nu ca pe hotniuz, e sau nu denaturata stirea?

  „Şi în acest sens, cred că este probabil corect să afirm că România a câştigat credibilitate în ochii Statelor Unite, cred că şi în ochii partenerilor europeni, prin respectarea statului de drept, chiar şi atunci când aceasta contravenea intereselor pe termen scurt ale celor care deţineau puterea în acea perioadă tranzitorie. Cred că acesta este un semn al unei democraţii mature şi cred că este un lucru foarte pozitiv”

  „În mod clar, continuăm să urmărim România foarte strâns. Ştiu că unii în România se gândesc să organizeze un alt referendum, găsind astfel alte metode de a-l înlătura pe preşedinte. Trebuie subliniat din nou că trebuie respectate procedurile constituţionale. Dacă preşedintele este nepopular, iar mandatul său nu reflectă voinţa populară, atunci alegerile libere şi corecte sunt modul în care trebuie adresată aceasta. Şi dacă acesta este modul prin care România va merge mai departe, cred că credibilitatea sa ca o democraţie puternică şi partener al SUA va continua să crească”,

 3. si cum pot ave a loc alegeri prezidentiale daca presedintele nu e suspendat sau nu isi prezinta demisia?

  Gordon contrazice tema stabilitatii pe care o canta propaganda lor: ca presedintele trebuie sa isi continue mandatul chiar daca nu mai are sprijin popular. Uite ca nu trebuie in opinia USA, din contra.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.