Soarta Oltchim in mainile loteriei lui Ogică, Apocalipsei sau osemintelor Elodiei

Vă mai amintiţi de spectatorii OTV care au dat bani pentru sistemul infailibil de a câştiga la loterie Ogică-Diaconescu ?

N-ar mai fi multe de adaugat la ce scrie CTP , am mai spus-o : trebuie sa fi complet decerebrat ca sa crezi in orice ar debita DDD- PP-DD-OTV. Sa sari de la povestile cu Ogica, Elodia, Condurateanu sau Balan la apocalipsa propavaduita constant de Tudor Barbu, nebunul de la ora 17, sau la cei 20,000 € la tot romanul, a fost o nimica toata pentru domnu’ nea Dan viitorul presedinte din Caracal. Cei 10-15% nebuni  in libertate cred orice.
Deci ce urmeaza ?
E clar ca omul nostru nu poseda suma si, se pare, nici nu are pe nimeni in spate. Ideea cel putin distractiva pe care o vantura si anume : cei 45 de milioane de euro vor intra nu in trezoreria statului ci in conturile Oltchim e pe masura primului paragraf : o ticneala. Altfel „investitorul strategic” sta bine economic : dator la stat, cu OTV-ul în insolvenţă şi cercetat pentru spălare de bani şi evaziune.
Deci nu va plati nimic si va da vina pe guvern, oligarhi, super-ciocoi, basisti, anti-basisti, masoni, evrei si arabi. Daca e bagat putin pe la DNA va fi fericit : alta arestare, alte procente
Sarac, fara educatie, usor manipulabil, furios, binisor trecut de prima tinerete, oarecum nostalgic dupa nationalismul-comunist ” Ehee, Ceausescu ce maret Conducator !”, alegatorul lui nea DDD-PP-OTV nu-si niciodata pune intrebarea : cui prodest ?
Si e foarte dar foarte posibil ca in 10 decembrie dimineata sa va treziti cu nea domnu’ Dan & Co in Guvern, oricare ar fi guvernul
Dupa care mai aveti 2-3 zile timp sa cereti azil politic in Cuba sau Venezuela.

14 răspunsuri la „Soarta Oltchim in mainile loteriei lui Ogică, Apocalipsei sau osemintelor Elodiei”

  1. Pe principiul conform caruia orice soldat poarta in ranita bastonul de maresal, putica asta de dddotv se crede un hitler de la periferia Caracalului. Ce mai tzara ciudata avem si noi, daca ne cunostea mai bine, Borat plasa actiunea din Dictatorul la nord de Dunare.

  2. cre’ ca ddddd a muscat ca fraieru’ dintr-un mar otravit…baietii dajtepti i-au intins o plasa in care se va incurca singur…cre’ ca pdl si usl si-au dat mana peste tara ca sa i-o traga…parerea mea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.