Chifla săptămânii – traseistul : mai prost decât Farfuridi şi mai canalie decât Caţavencu

…şi eu, în toate Camerele, cu toate partidele, ca rumânul imparţial… şi să remâi fără coledzi !

C.P.Tariceanu face misto de primirea lui Honorius Prigoana in PNL bucurandu-se ca femeile liberale n-au invitat-o si pe Bahmuteanu
Mihail Neamtu, folosindu-se de parabole biblice , ia la treispe-paispe primirea traseistilor in Forta lui MRU, deci implicit in noua formatiune de „dreapta”
Amandoi au perfecta dreptate, nici unul nu va fi ascultat.
De ce ? Trasesistii respectivi inseamna  b a n i
Prigoana Jr , achizitia liberala, e un zero dar are un post de televiziune.
Bazac, achizitia lui MRU, e un alt zero dar  vinde Ferrari
Deci explicatia e simpla : vine campania electorala si e nevoie de fonduri.
Cazurile mai speciale sunt cele ale traseistilor „morali” cu recentul exemplu : Dan Cristian Popescu, fostul lideras liberal de la sectorul 2. Omul sta bine merci in PNL, organizeaza-face-drege, e activ cu gascuta de fani prin Piata Universitatii in ianuarie, isi afiseaza in avans mesh-urile de candidat la primaria sectorului 2 cand, ce sa vezi, i se da cu flit deoarece aranjamentele in USL erau altele. Dupa vreo doua luni de reflexie, omul realizeaza ca PNL pute si Basescu pe care-l injura in Piata Universitatii e de fapt bun asa ca  sare in barca lui MRU ca vicepresedinte  si acolo va face ce-a facut si pana acum : nimic
Asta e politicianul roman, cu asta defilam : ” Mai prost decât Farfuridi şi mai canalie decât Caţavencu ”

17 răspunsuri la „Chifla săptămânii – traseistul : mai prost decât Farfuridi şi mai canalie decât Caţavencu”

 1. Ramine valabila prima fraza din postare : romanul impartial in toate camerele si in toate partidele ,si poza este valabila de la Ceausescu ,Iliescu ,Constantinescu tot o apa si un pamint cu Basescu mai trebuie pusi in rama si prim ministrii ca noi pulimea ce am avut si ce am pierdut ,prafu de pe toba !!. 🙄

 2. Ei, dar despre Frunzaverde, cel care, după ce a permis (contribuind, din plin, la aceasta) ruinarea judeţului cu cea mai veche industrie de pe teritoriul actual al României (industrie datând cam de pe vremea când în sud şi în est bântuiau fanarioţii), a fost fitilul care a declanşat nebunia acestei veri? Şi care nebunie nu ne afectează numai pe noi, dar care a adus şi serioase atingeri imaginii partenerilor noştrii euroatlantici. Doar nu vă imaginaţi că aceştia au acţionat de dragul lui Băsescu, sau la îndemnul unora de pe aici! Prostia şi hoţia fac casă bună în ţara rumânilor.
  Abia aştept reacţiile după rapoartele lui Ponta şi Băsescu, programate a se întâmpla curând, la Bruxelles!

   1. Uitati de americani? Si de ceilalti, chiar socialisti?
    Acestia fac, oare, parte din tabara celor care au actionat neclar? Uitati de nivelele limbajului diplomatic? Nu toti sunt ca Antonescu cel nou.

     1. Eu nu am spus că nu au interese. Toţi aceştia au interese. Dar, făcându-ne noi cam de cacao, implicit i-am afectat şi pe ei. Doar facem parte din acelaşi club. Dovada că recunosc interesele partenerilor noştri o găsiţi aici:
      http://nelucraciun.wordpress.com/2012/08/05/ce-nu-sesizeaza-politichia-damboviteana/
      Interesele nu sunt doar geostrategice, cum am scris în articol, ci şi economice. Dar cea mai mare parte a celor economice s-a împlinit: trei milioane de români, constituind, în bună măsură, cea mai activă parte a populaţiei României, au ales exodul. Forţă de muncă calificată, obţinută gratis, de rasă albă şi creştină, preferabilă, oricum, unui nou val musulman sau african!

 3. Ma lasi,crezi ca asta vor ei,forta de munca?mai avem ceva de jefuit,si cum suntem la pamant cu agricultura si cu industria alimentara suntem o foarte buna piata de desfacere si pentru mancarea lor expirata sau modificata genetic si pentru testare de medicamente…..ni s-a dus vestea ca suntem un popor mancacios care pune accent pe cantitate si mai putin pe calitate….cu cat suntem mai multi cu atat mai bine,industria lor va prospera….

  1. Comentariul lui @katy mi-a fost adresat mie.
   Da, ei doresc forta de munca. Dar nu orice fel, ci calificata! Daca sunt de rasa alba si crestini, cu atat mai bine.
   Aspectul cu piata de desfacere e cam aiurea in conditiile in care cumparam pe bani imprumutati tot de la ei. Cat credeti ca merge?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.