Basescu isi petrece week-end-ul in securime

Cu ocazia traditionalei vizite in HarCov, de data asta nu la vila lui Ceausescu, ca orice turist roman normal care iese in natura insotit de suita de consilieri, defunctul ex-pres TB :

  • Maghiarii au înţeles foarte bine modul ilegal cum a fost decapitată conducerea statului şi nu pot fi atraşi în jocuri politicianiste. Iar maghiarii se pare că au înţeles nevoia de stabilitate a ţării în perioada aceasta

Habar n-am,  dar daca tot tace cuminte cand aude ca „stabilii” aia din zona vor autonomie si alte gogorite gen Tokes Laszlo, Orban Viktor & friends, de ce nu se stabileste Basescu  in HarCov forever ?
Iubit e, o bucata de pamant arabil s-o mai gasi, are lacul Sfanta Ana daca vrea sa se dea cu vaporasul si, daca e cuminte, poate nu-l extradeaza nimeni. Ar fi o premiera binevenita : un presedinte dobrogean peste secuRime

* Titlul e ortografiat corect

24 de răspunsuri la „Basescu isi petrece week-end-ul in securime”

  1. acolo nu prea e injurat iar daca este oricum nu intelege… o fi stiind el toate injuraturile marinaresti dar ungurii n-au avut flota maritima…

  2. Si apoi sa dus omul cu treaba pentru maghiarime .Pe 1 septmbrie unguri fac cea mai mare demonstratie ca le-au luat rominii nu stiu ce liceu ,acum spune si matale nu trebuia sa se revanseze si Base pentru ajutorul primit la referendum !!. 😈

  3. Bashe’ (ca nu pot sa-l alint defunct, cum il alinti tu, ca doar vine din bashina) nu poate fi credibil indiferent ce face ori ce zice ! In afara de evz, adevarul mincinos (apropo, nu te socheaza astia cu trecerea cu scule si bagaje in alte barci ?), noutati incalzite ca ciorba (hotnews), republici noi (oare ce numar, ca put a usturoi, ca luptatorii contra urmasilor lui Dracula), mereu sugatori la tate din Viena (ca mru) mai exista ceva ? Iegzact in acest moment ma „atacheaza” baselu’ cu hahaiala lui in legatura cu cu relatia lui cu prim-ministreul ungur. OARE EU AM INNEBUNIT SAU KKTUIL ASTA TREBUIE STARPIT ? PS: In principiu sunt pasnic, dar cateodata si mamaliga explodeaza ! Parerea mea: Nu mai este mult si POPORUL VA EXPLODA!? FERI’ , BASE’ !

  4. Am o dilema 🙂 ! Daca ” Maghiarii au inteles” si romanii nu, reiese ca suntem mai tampiti ca maghiarii sau doar ca nu stim ungureste?

    1. Vrei raspuns din partea lui bashe’ sau din partea unora ca mine ? Pentru bashe’ nu conteaza cine ce zice, important e avantajul pe care-l obtine. Pentru mine, indiferent ce zice bashe’ tot zero este! Alege tu !

      1. Eu nu vreau sa mai aleg nimic: eu vreau sa stiu daca trebuie sa invat ungureste ca sa fiu si eu printre aia destepti. Atat si nimic mai mult.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: