Vila Dante si docomentu’ colonelului de la Antena 3

N-am dat nici un fel de atentie afacerii ” Vila Dante „,  o golanie tipic romaneasca in care slujitorii au incercat sa-i faca o bucurie stapanului care se jura ca n-o ceruse. Doar nu-si inchipuie cineva ca Basescu ar fi facut o cerere scrisa la blonda de la SGG-ul lui Boc.
Dar am fost convins ca treaba e reala abia cand incercand sa pareze, staff-ul lui Basescu a scos ieri documentul pe care-l semnase USL cu niste organizatii cvasi-necunoscute si care ar fi demonstrat cum voiau sa desfiinteze „ANI, DNA si CCR, instrumentele democratiei”, o „crimă la adresa României” şi „un atentat la statalitatea ţării”.
Ce au in comun fazele astea ? Coloneii. Marea descoperire de presa a „colonelului” Turcescu fiind de fapt un mare fas al „colonelului” Dogaru.
O alta inventie a trusutului Intact, dl Dogaru s-a afirmat  facand spume la gura zilnic, nelipsit de pe sticla incepand cu celebra scadere a pensiilor militarilor care in final s-a dovedit a fi o crestere. Cam 12 luni, fix in fund i-a durut pe angajatii d-lui  Voiculescu de ilegalitatea cu CASS de 5,5% dar l-a promovat pe nenea asta care ameninta cu revolutii, razboaie, revolte, ocupari de sedii de televiziune si alte 1001 de ticneli si participa constiincios la orice miting cu vreo 50-100 de manifestanti. Habar n-am de ce as semna orice fel de acord-cadru cu un  instabil psihic, dar na, USL a pus botul la un fel de constructie cu societatea civila ( cu epoleti si grad in rezerva ?!? ) a Antenei 3 pentru campania de alegeri din iarna. Nu in ultimul rand trebuie sa fi chiar cretin-cretin sa-ti pui semnatura la inceputul unui document pe care oricine il  poate modifica cum are chef.
De partea cealalta, autorul marii descoperiri, Turcescu anunta triumfator ca „s-a revocat ordinul care-l facea colonel” si deci pentru el episodul e incheiat. Sigur ca pentru a fi revocat, ordinul trebuia sa si existe, dar asta nu i-a trecut prin minte vreodata sa-l intrebe pe mai vechiul tovaras de drum, mr. Oprea Gabriel.
Unde voiam sa ajung ? E o afacere intre coloneii de mucava ai trusturilor de presa. La ce sa te astepti de la specimene de genul asta ? Macar pe Turcescu pot sa-l inteleg, omul e platit pentru jobul pe care-l executa intocmai si la timp,  altceva ma mira : orice neica-nimeni devine brusc „cineva” daca apare la Antena 3 ? Voi v-ati aseza la aceeasi masa cu Dogaru ?
Eu, nu. Mi-ar fi teama ca-mi fura un deget daca ii intind mana
In plus, am cam obosit sa inghit glumele nesarate pe care le face Dan Voiculescu la fiecare tura de alegeri a lui Basescu.
Securist la securist nu-si scoate ochii.
PS
Faptul ca primul care a sarit sa condamne cu manie si deplina ingrijorare liberala documentul a fost Andrei Chiliman, matusalemicul primar al sectorului 1, mi se pare logic si firesc. Ne vom amuza luni privind prezenta la vot in sectorul domnului respectiv.

10 răspunsuri la „Vila Dante si docomentu’ colonelului de la Antena 3”

  1. Mi se pare suspecta absenta „revolutionarului” ala, din ianuarie… si a Briannei… astia mai lipseau… ca in locul lui Shordan a aparut altul… tot telectual matematician… 😆
    In rest, e in regula! Cu exceptia afirmatiei: „… matusalemicul… ” 😆 😆 😆

  2. cine o fi tovarasul colonel dogaru? adjunctul tovarasului talpes si el adjunct la anumite momente „fericite” ale vietii sale unui necunoscut „ceausescu” de data asta iliutza, devenit mai apoi „eminenta” gri iliesciana si transferat rapid in pdl de unde a si candidat „candid”. Serviciile astea sunt o mare „famiglia”. Era normal sa-l „promoveze” si tovarasu voiculescu voi nu credeti?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: