Radu Banciu : prostul fudul de la B1TV


” Am văzut asta și chiar m-am distrat. Cu ‚hai la referendum’. Mai era o expresie ‚Hai, români’. Nu există, bă, ‚hai’ – ‚haideți’, poate, dar nu ‚hai, români la referendum.’ Ce e asta? În ce limbă e scris? Credeti ca e gramatical corect ? Sunt bannere  care asta spun :  „Romani, hai la referendum” ! Nu-i corect din punct de vedere gramatical. „- Banciu Radu

Am citit chestia asta si chiar m-am distrat, ca sa-l citez. Serios,  intelighentule, nu e corect ? Dar  „Hai să dăm mână cu mână” o fi corect , o fi în limba română ?
Da, e perfect corect gramatical  dar cand ai doar o clasa in plus decat trenul devine dificil. O fi ceva in aer labe unu, multi jurnalisti s-au tampit dupa transferul acolo.
Uite de asta nu pot fi de acord cu Mircea Badea care l-a intitulat pe intelighent „cap-de-porc”. Ce vina are porcul  ?!?

19 răspunsuri la „Radu Banciu : prostul fudul de la B1TV”

 1. las’ ca la cata lamaie si-a luat pe site-ul lor (vezi comment-urile), cred ca o fi inteles prostanacu’ ca a gresit… 🙂

    1. Aidi bre, ca se potriveau perfect in Le Tour… chiar si cand o luau prin balarii… Acum, ma uit la teve cu sonorul de pe un stream francez… 😆 😆 😆 Ca astialalti is cu vaca… 😆

 2. Banciu prin Ardeal este la fel de intalnit nume ca si Lingurar,Varga,Lakatos,Vitan,Gabor….
  Ar fi interesant daca n-ar fi penibil,iar la parul care nu-l are de parca nu l-ar fi avutara niciodata,ai zice ca nici zama de minte in cap n-a vojgait vreodata in banitza care-i sta pe gat sa nu-i ploua in instalatie.
  La ce seceta este in Romania,mare mirare ca un tip ca R.B. este atat de sterp in gandire si exprimare,falindu-se fata de altii care au studiat la Litere,ca el le-a terminat si a trecut la valaul cu laturi.
  Initialele R.B. sa vina oare de la Recycled Bullshit?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.