Lectia de Constitutionalism cu suspendatul Basescu : despre legitimitate

Ştiu reproşurile din 2010, ca urmare a declaraţiei din 6 mai, legată de măsurile dificile ce urmau, dar nimeni altcineva nu avea legitimitatea să le spună românilor că suntem într-o situaţie extrem de grea…

Comandante, da-l afara rapid pe consilierul care ti-a soptit ca in Constitutie scrie cum ca Presedintele e unicul legitim din tara.
Sau poate guvernul Boc era ilegitim.
totusi daca fraza vine dintr-o convingere proprie,n-au gresit cei 256, care ce-i drept rimeaza cu Nastase, dar si cu Anastase. Asa ca… 🙂

7 răspunsuri la „Lectia de Constitutionalism cu suspendatul Basescu : despre legitimitate”

  1. las-o pe asta cu:P constitutionalitatea..ai vazut-o pe udrea ce frumos se stergea la botic dupa ce a pupat pentru ultima data madularul prezidential?:))) (ce porc sunt)

  2. Califarule ca sa inteleaga si ultimul din pulime ar si bine sa vada filmul „Revolta pe Caen” ,ar intelege de ce capitanul trebuie sa ajunga sa se joace cu ratuste in cada de la baie. Este bolnav ca Base ,iar cei care il condamna sunt niste nemernici care profita de un nebun. Daca cineva ar verifica fisa medicala a lui Base ar intelege de ce a condus nave numai 12 ani din 62 pe care ii are ,revolutia din 89′ la gasit pe uscat responsabil cu probleme din marina de apa DULCE ,cind si-a inoit bervetul a troznit nava de chieu ,cei din marina prin sisten se apara ,pe uscat a luat-o razna ,Este paranoic pentru esta nu l-am vrut presedinte ,nebunii au frumusetea lor ,iar schizofrenia se ascunde bine !!.

  3. Rezon!
    basoiul a gandit asa: bokassa asta are un partid cu 32% de voturi in spate, pe cand El are 50,66. Guvernul bok a fost facut tot de El din ce-a mai furat de pe la PSD si PNL, asadar avantaj El. Eu zic ca la genul asta de legitimitate se referea. Pai, recunoasteti si voi, n-o avea mai mare decat bietul bokassa?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.