Da, elitele l-au votat pe Nicusor Dan dar s-a opus Grupul Bilderberg

Am citit  in ultimile doua saptamani sute de articole despre salvatorul pur, miraculos si independent Nicusor Dan.
Oameni interesanti cu pretentii  intelectuale, jurnalisti, bloggeri, hipsteri, w-listeri , piarizde, influenceri de scara de bloc sau unii care se plictiseau la serviciu au descris abracadabrant fericirea lor, a elitelor care isi gasisera candidatul pe care-l asteptau ca pe un Mesia 2.0.
Dupa care in ziua alegerilor am vazut o ciudatenie pe twitter .
La anuntarea exit-poll-urilor si a rezultatelor partiale, alt val de articole : omul nostru era furat ca-n codru de sociologi, USL, PDL, PP-DD, la gramada, era o conjuratie locala a unor bilderbergi damboviteni.
Astazi anuntarea  rezultatelor finale m-a facut sa ridic din sprancene si apoi sa rad cu toti dintii de votantii lui Nicusor Dan.
Era clar pentru orice copil ca sansele independentului de a fi ales primar erau nule si ca, in cel mai bun caz, putea obtine un mandat de consilier. Dar dupa cum a explicat chiar el la Hotnews, elitele intelectuale l-au votat in felul urmator

  • 8,45 %  pentru primaria generala
  • 4,70 %  pentru consiliul general

Drept pentru care scorul decent al lui  Nicusor Dan pentru primarie s-a transformat in  scrum fiindca unora le-a fost lene sa stampileze de doua ori. Comic sau nu ?
Totusi a promis solemn ca va depune o contestatie la  Curtea Constitutionala impotriva pragului de 5% necesar candidatilor independenti : ” Sansele de a fi admisa sunt mari.” a declarat el increzator. E in regula, e o tara libera deci  e dreptul lui  constitutional sa se faca de ras,  totusi il anunt ca speta e judecata si C.C.R. s-a pronuntat  inca din 30 iunie 2009 pe chestiune : pragul de 5% e ok.
” Unde e multa minte e loc si de prostie multa ” zice inteleptul nostru folclor.  Mda…cine sunt eu sa-l contrazic ?

28 de răspunsuri la „Da, elitele l-au votat pe Nicusor Dan dar s-a opus Grupul Bilderberg”

  1. Yesss! castigam pariul 😉
    Independent adica sponsorzat de sponsorii lui MRU. Pa, copilu! Societatea civila de buna calitate e cu tine!

  2. Cind il lasam pe Nicusor in treaba lui ??,eu cred ca a sughitat destul pentru amaritele alea de parale care i sau vinturat pe la nas ,iertatil ,fiti blinzi cu copii handicapati !!. 😆

  3. Hai ca la ora 18 avem de ce ridem ,piratul chior face lectie deschisa cu fatucile ziariste si doctorii retardati ,nu eu am spus .Base citire !!. 😆

  4. Sunt foarte suparat…. Cum, salvatorul natiei, urmatorul Napoleon Danciulescu, n-a intrat…. Aoleu ce ma fac? Diseara nu mai beau bere la meci, promit.

  5. In nemernicia mea, complotez cu grupul bergenbier chiar acum in timp ce citesc postarea. Ascult Subcarpati si ma simt bine. Vaaai, ce mai tradator de neam si tzara sunt …

  6. “elitele“ 🙂 Ce se va întâmpla cu Nicuşor Dan după demisia “doamnei politice portocalii” Elena Udrea ? Nu-i un secret că tînărul şi vigurosul “bărbat politic” Nicuşor Dan a fost creat de ministrul Elena Udrea atunci când aceasta dispunea prin liber arbitru de sume imense accesate din fonduri publice.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.