Un sac de box Frumos(u) pentru Onțanu

In timp ce Ontanu a inundat efectiv presa online, ( nu mai intreb de ce nu apare P – publicitate electorala, mi-e clar , exemple RTV si Realitatea ),  sambata 19 mai apare pe Facebook si  Dragos Vasile Frumosu  candidat al USL, i-auzi-l :

  • Competenţe şi abilităţi sociale – Spirit de echipa: am lucrat in echipa din perioada scolara practicand handbal si participand la multe activitati culturale.
  • Competenţe şi aptitudini tehnice – Absolvind o facultate tehnica detin aptitudini tehnice pe care le-am perfectionat prin activitatea desfasurata anterior.
  • Competenţe şi aptitudini de utilizare a calculatorului – Sisteme de operare (nivel utilizator) : Microsoft Office (Word, Excel, Power-Point), Microsoft Windows.
  • Competenţe şi aptitudini artistice – Am facut parte inca din perioada scolara din multe formatii artistice: dansuri populare, cor, formatie de muzica usoara cu care am castigat mai multe concursuri si brigada artistica.

Deci, ati prins ideea, da ? A jucat handbal, are aptitudini tehnice, foloseste Windows si a fost in brigada artistica. De asemenea cum aflam pe frumosu’ site facut parca la misto , a studiat  Metalurgia si fiindca varful carierei l-a avut ca sef atelier mecano-energetic Societatea Comercială de Prelucrarea Cărnii Splai S.A, s-a calificat imediat pentru domeniul sindical in care se simte bine din 1997 incoace.
In rest toate bune, omul crede ca aparitiile nonstop la Antena 3 ii vor aduce si voturi. Predictie : nu face nici 25% ( jumatate din scorul preconizat pentru USL in Bucuresti )
Ma amuza blatul facut de USL cu UNPR, ma gandesc cat din electorat va scuipa sincer pe ideea asta si nu va merge la vot, de asemenea ii urez d-lui Antonescu sa castige favoritul sau in sectorul 6.
Altfel a cam pus-o… ( Foto Facebook )

8 răspunsuri la „Un sac de box Frumos(u) pentru Onțanu”

 1. Poza e infioratoare! Parca-l doare burta si cerseste un Dicarbocalm… sau pur si simplu, cerseste… 😆 😆 😆
  La varsta lui, cu CV-ul ala, sta sanatos pe bara pana la pensie… 😆

 2. Nici nu il bag in seama ,auzi formator ,metalurg ,ing , Uzinele Calan ,angajat la macelarie basca dreptul la doi degeaba ,mi-a facut locul de bastina Calanul si meseriea de risul curcilor ,azi am o zi proasta a luat si blocul foc !!!. 😆

 3. De la o centrala termica de apartament pe curent electric a luat foc ,nu iti face probleme pina la iarna fiind alegeri ne trage gaze in orasi 200 de km ce retea se lucreaza in draci .In 2 ani facem de 5000 de centrale termice pe gaze de apartament ,atunci sa vezi palalae . 😆

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.