Independentul MRU, guvernul haotic si blonda lui penala

Claudia Boghicevici „…în acest moment nu există niciun temei legal pentru a restitui sumele încasate până acum, de la 1 ianuarie 2011 și până în prezent, iar pentru luna mai procentul de 5,5% pentru asigurările sociale de sănătate li se va reţine în continuare pentru că pentru această lună rămâne în vigoare Codul fiscal ”
M.R.Ungureanu  ” Emoția mea în momentul de față este cum pot să pun în aplicare o hotărâre a Curții Constituționale în așa fel încât pensionarii să capete ceea ce Curtea, pe bună dreptate le dă
As fi putut sa-i deplang soarta acestei marionete de premier care are sarcina sa deconteze toate h o t i i l e  lui Boc.  Dar cum as putea s-o fac daca pastreaza in guvern o tampita  ? Fiindca daca o asculta pe blonda Boghicevici , in luna mai devine un independent  nitel penal.
PS
Plus o propunere vecina cu sifilisul avansat. Daca vreun nebun ar aproba asa ceva, maica-mea ar avea CAS-ul platit pe urmatorii 6 ani. Treaba e ca daca statul a ajuns sa se imprumute de la pensionari, falimentul e aproape.

17 răspunsuri la „Independentul MRU, guvernul haotic si blonda lui penala”

  1. Bre – statul S-A IMPRUMUTAT de la pensionari in perioada lor activa.
    Aici avem de-a face cu TILHARIE !
    Cum dracului se intimpla ca toate blondele Puterii se dovedesc asemenea putori ?
    Le aleg pe cele mai cretine ?

  2. Nu o mai iau de la inceput ,astea nu pot fi numiti nici tilharii ,pentru ei ar fi un titlu de glorie ,cel mult profanatori de morminte !!! . :mrgreen:

  3. Sa stii ca falimentul e aproape. Fondul de mediu e gol, cam tot ce trebuie sa plateasca astia e cu sursa zero. daca mai trebuie sa achite si sume date prin diverse sentinte, deja Grecia devine un model pentru noi.

  4. Va dati seama cat de idioti sunt…. Suma de 650 de lei, ce revine pentru 16 luni de impozitare ilegala pentru 740 lei, i s-ar intoarce mamei mele in cca 26 de luni. Mama mea este in varsta de 81 de ani. Probabil ca in situatia ei sunt o multime de alti pensionari cu varste inaintate. Sa presupunem ca, Doamne fereste, unii dintre acestia trec in nefiinta…. Este posibil. Ce face statul in acel moment? Datoria ramane…. Te duci tu sa-i dai in judecata, ca mostenitor?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.