Fiecare cu blonda lui : Boghicevici, garantata M.R.U.

Nu stie sa raspunda la intrebari simple, nu cunoaste legile, nu respecta o Decizie a CCR si implicit Constitutia. Blonda lui Boc era savanta de renume mondial pe langa tipa asta sfertodocta care, mai devreme sau mai tarziu, va bate drumurile spre Procuratura fiindca exista o anume Lege a raspunderii ministeriale dar cum n-are habar pe ce lume traieste, nu cred ca a auzit de asa ceva.
Claudia Boghicevici, garantata de  M.R.Ungureanu & PD.
2 milioane de pensionari ii iubesc sincer si le transmit zilnic urari de bine

8 răspunsuri la „Fiecare cu blonda lui : Boghicevici, garantata M.R.U.”

  1. Am vazut-o pe tuta asta ieri, cam 3 minute, dadea un interviu… Daca as fi avut un pistol in mana si as fi fost langa ea, ii bagam un incarcator intreg in cap… fara nici o remuscare. Asemenea specimene trebuie sa piara, ba mai mult, sa li se interzica sa procreeeze. Idioata suprema! Nici vaca aia de Paul-Vass nu mi-a provocat o sila mai mare!

    1. ARTICOLUL 147
      (1) Dispoziţiile din legile şi ordonanţele în vigoare, precum şi cele din regulamente, constatate ca fiind neconstituţionale, îşi încetează efectele juridice la 45 de zile de la publicarea deciziei Curţii Constituţionale dacă, în acest interval, Parlamentul sau Guvernul, după caz, nu pun de acord prevederile neconstituţionale cu dispoziţiile Constituţiei. Pe durata acestui termen, dispoziţiile constatate ca fiind neconstituţionale sunt suspendate de drept.
      http://www.cdep.ro/pls/dic/site.page?den=act2_1&par1=5#t5c0s0a147

  2. Am spus pe FB ,astea sint cretini nu sint in stare sa conduca o cotiga cu magar ,le-a cazut in poala problema si se spala pe cap cu ea ,nu pot sa dea bani pentru ca nu pot sa retipareasca 5 milioane de FLUTURASI dupa care se dau bani. Daca socotim ca un fluturas ramine la postas si unul la pensionar avem 10 MILIOANE ,care trebuie raspindite la casele de pensii care le raspindeste la oficiile postale si banci pe TOT TERITORIUL TARI ,basca trebuie adunate 5 milioane gate tiparite totul „ad labam”. Idioti !!!.Este solutie dar unde nu e cap vai de picioare !!. 😯

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.