Alege mincinosul : Blejnar sau M.R.U. ?

Din postul lejer pe care si l-a tras si unde castiga mai mult chiar decat primul ministru, Blejnar continua sa faca misto de M.R.U. fara nici o greata

În urmă cu două luni, domnul prim-ministru a solicitat, la acea discuţie, să aducem 1,5% din PIB până la sfârşitul anului 2012, spunându-ne că în următoarele 60 de zile vom fi evaluaţi cu toţii să vadă dacă suntem pe drumul bun. Ulterior, comunicatul de presă al Guvernului, pe care l-am văzut şi eu, a spus că avem termen în 60 de zile să adunăm 1,5%(…) Evaziunea fiscală nu poate fi cuantificată. Trebuia să adun două miliarde euro din X ( Mediafax )

I lol’d apropos de vitejia pe care o canta corul de trompetisti dirijat de Andronic in oficiosul de partid. Blejnar care a vazut multe la viata lui, e blindat de dosare si la adapostul lor se poate pisa cu jet pe baietasul prim-ministru : e intangibil.

17 răspunsuri la „Alege mincinosul : Blejnar sau M.R.U. ?”

  1. Nu pot să aleg şi nici măcar să fac o clasificare,amândoi mint de îngheaţă apele CU ACCEAŞI (ABSOLUT ACEEAŞI!) DEZINVOLTURĂ,NESIMŢIRE şi cu ZÂMBETUL PE BUZE !!!Diferenţa este că unul minte din vârf,iar celălalt de pe 2 trepte mai jos (sau numai o treaptă?) 😀 )))

  2. Fiti calmi cei care sint pagubiti si scuipati in fata sintem noi ,pulimea ,ii doare in cur pe MRU si pe Blejnar de noi ,au impartit parandaratul intre ei lasa fraieri sa se lupte pentru dreptate ,tara ,bogatia nationala ,hai nu mai pot ei de ce crede lumea ,rid….. !!!. 😈

  3. Deci leafa mai mare. Chiar ma faceti sa ma rid.
    Cred ca sint destui fraieri prin ministerul de finante care ar aduce ei bani de acasa pentru fotoliul de sef al Directie de Control a marilor Averi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.