„De ce e trist Oprescu” si de ce rade lumea de Lazaroiu

In oficios, naratorul lui Bondrea comite un „editorial” in care , incercand sa-si incurajeze votantii, explica cum votul „politic” ar avantaja Alianta pentru Noul Bucuresti Penal, care are deja doi primari UNPR ( Ontanu si Piedone ) plus Livache si Penalul-Poteras, in timp ce sectoarele 1 si 5 ar fi mici si oarecum nesigure.
Mai intai pentru stiinta lui Lazaroiu, Poteras sta atat de prost in sondaje, incat a trecut deja la excursii si mese festive,  urmeaza sacosele si banii. ( Dar mi-a soptit o viorea ca in campania asta o sa se lase cu niste arestari pe tema cadourilor electorale )
A doua chestie : „consigliere”, pe vot politic Udrea si ai ei pierd la scor, sa explic „cum” sau la nevoie, pentru mai greii de neuron, pot sa si desenez . Ontanu si Piedone n-au fost votati in 2008 de activistii PD, ci de cei ai PSD si PC. De atunci s-au schimbat multe. Orice e ” garantat ” Udrea & Basescu pute rau in Bucuresti, chestie care s-a vazut si in 2008, si o mobilizare a electoratului dur ar face praf PD+UNPR care stau impreuna sub 30% in Bucuresti.
In plus,  e de ajuns un afis care sa arate asa : Udrea-candidat X – Basescu, cu intrebarea : ii vrei in oras ? Efectul se stie…

6 răspunsuri la „„De ce e trist Oprescu” si de ce rade lumea de Lazaroiu”

  1. Eu nu pot sa inteleg la ce dracu se fasolesc astia atata… doar e clar ca n-au nici o sansa… mi se pare o risipa de energie si resurse fara rost… 😆

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.