Cum va negocia Monica Macovei cu Gigi Becali si Vadim

Voinescu-Cotoi Sever ” Am râs homeric când am auzit în presă despre această posibilă colaborare. Este de neimaginat un dialog cu Gigi Becali, Corneliu Vadim Tudor sau Dan Diaconescu! ”
” Elena Udrea a precizat pentru „Adevărul” că de la masa negocierilor nu sunt excluşi Gigi Becali (PNG), Corneliu Vadim Tudor (PRM) sau Dan Diaconescu (Partidul Poporului) ”
Si o mica muie olteneasca cu finalizare
Berceanu Radu ” Eu nu trebuie să stau la masă cu Becali, Vadim sau Diaconescu, nu mai sunt în conducerea PDL, abia aştept s-o văd pe Monica Macovei la masă cu ei
Pai femeii ii place la masa Bercene, zice lumea ca baga sub masa doi barbati. Altfel sfatul meu pentru Cotoi e sa-si inghita rasul rapid, nu face bine la ten sa razi de blonda lui Zeus.

14 răspunsuri la „Cum va negocia Monica Macovei cu Gigi Becali si Vadim”

  1. hahahaha, a uitat nutza de un alt mare politician ,Miron Cozma e numele ‘mnealui 😀 si asta ne-a anuntat aseara cum va conduce el Rromania :beauty:

  2. Nu te ingrijora pt „cotoi servilescu” ca schimba rapid de discurs cum afla „cum bate vantul”. Este un foarte bun „cadru” pdlist. Iar tru se intelege perfect cu tokes de ce nu s-ar intelege el cu vadim sau jiji. Ca doar au aceeasi mentalitate.

  3. @Mosule

    nu dai „doi bani”? Pacat. Asta macar „merita”. Este un adevarat „cascador al rasului”. Caragiale daca mai traia il lua cu siguranta ca „model” pt „scenetele” si „piesele” sale.

  4. Alianta asta chiar ma face sa ma simt bine. Sunt oameni de aceeasi valoare: vadim, jiji, pedeleii, dd etc. Cine mai doreste, cine mai pofteste … 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.