Rotaţia cadrelor de presă

Aseară Corina Dragotescu a debutat în forţă la Realitatea lui Ghiţă avându-l ca prim invitat pe Gregoar Cartianu ( om cu mult timp liber, cu o seară înainte fusese la 10TV şi la Digi-Fanatik-Ivanovici ).
Ce scrisese Gregoar doar cu câteva ore înainte in foaia-quality ? Despre nenorocitul de Vîntu şi televiziunea lui mitralieră cu care-l va vâna pe măritul Comandante. Probabil Gregoar se crede vestă de protecţie din kevlar sau ceva.
Nu ştiu câte faze dubioase s-au analizat acolo dar e un progres, Realitatea TV avea nevoie de o emisiune pe teme sportive.
Altfel, mie schema asta de rotaţie a cadrelor între conul Dinu şi S.O.V. îmi place, serios îmi place. Ambii au frumoase amintiri din garsonierele răcoroase în care i-a ţinut vremelnic Băse şi se pare că nu mai doresc să le viziteze.

15 răspunsuri la „Rotaţia cadrelor de presă”

  1. bleah, o emisiune plicticoasa,m-am uitat fro 3 min. nu am rezistat mai mult cu toti pupinbasestii aia :sick: macar Oana Stancu era mai combativa decat dragoteasca :tongue:
    bag de sama ca foaia patriciana s-a dat cu puterea de ceva vreme :silly:

  2. Inteleg ca voi chiar incercati sa-i creste-ti ratingul acestui Gregoire Cretineanu. Lasati-l fratilor in plata domnului, daca nu il bagati in seama va ramane acelasi nimeni ca si pana acum. Nu-l scoateti din anonimat, cine stie ce dracovenie poate produce o rascoala in putinii sai neuroni valizi in raport cu cei foarte multi deplin cretinizati si vai de noi pacatosii care ii contestam marea opera politico-literaro-sportivo si eventual economico-financiara a „marelui ziarist”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.