F.M.I. " Bye bye happiness "

FMI ne solicită  să liberalizăm  preţul energiei pe piaţă, dar şi să schimbăm formula de calcul a preţului ( aici )

Luaţi-va adio de la orice speranţă de redresare, asta e egal cu apocalipsa. Orice modificare la consumatorii industriali va majora toate preţurile în neştire şi va scădea consumul şi mai abitir

11 răspunsuri la „F.M.I. " Bye bye happiness "”

  1. Mai fac vreo doua-trei ghidusii in numele FMI-ului anul asta, mai trag si ceva comisioane de pe la beneficiari si dupa aia, in prag de alegeri, o sa apara Basescu drept eroul eliberator care va rupe acordul si va elibera poporului de sub jugul finantelor internationale, care se vor aseza infrante in coltul renegatilor, alaturi de moguli, comunisti si bugetari. :devil:

  2. Eu nu ştiu de ce vă mai miraţi atât! Ăsta a şi fost scopul creării FMI: să falimenteze economiile unor ţări mai mici, corupte sau distruse de război şi să le cumpere apoi la preţ redus. Căutaţi pe Youtube interviul cu băiatul ăla Leon Zagami şi vă explică el mai bine cum procedează fraţii lui din Ocultă. :devil:

  3. De ce va tot vaitati fratilor? nu l-ati urmarit aseara pe „monseur dipotat” Edmond Balmajeanu (Talmaceanu), marele economist care sustinea sus si tare ca poporenii „scumpii noastre tarisoare” nu vor suporta aceaste ajustari de preturi (scumpiri pe romaneste) si ca totul se reduce la oaresce discutii si negocieri nevinovate cu FMI si UE. Parca am mai auzit acest refren, mie, cel putin, imi suna arhicunoscut. Acest fost propus (minunativa de o asemenea hidosenie) pentru functia de prefect al BUCURESTIULUI, din partea PDL, (bine ca a mai existat si pe la ei o minte cat de cat lucida, altfel vai noua) a ramas un simplu „dipotata”, nenorocirea este ca ne exaspereaza de pe sticla TV, cu rostirea sa oligofrenica a tot felul de ineptii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.