Naşul IV : Impozitul pe averea „nejustificată”

Din gandirea geniilor economice Boc-Ialomitianu-Blejnar, astazi :

” Cei care au venituri foarte mici sau aproape inexistente, dar în spate au vile, maşini de lux, concedii în străinătate, opulenţă, vor trebui să spună de unde au aceste resurse financiare. Iar dacă nu pot să spună, aceste diferenţe se impozitează cu 16% şi banii merg la bugetul de stat. Aşa cum e peste tot în lumea civilizată, în UE, în America, există un departament special în cadrul ANAF-ului, care se ocupă numai cu marile averi din ţara respectivă şi au grile, metode, proceduri speciale după care analizează. Am luat decizia în Guvern să facem acest departament special”

Sigur in primul rand nu te poti abtine sa nu razi de imbecilitatile debitate ( ANAF in UE si SUA, wtf ?!? ).
Pe urma iei un exemplu extrem dar perfect posibil, voila
Vine si se stabileste in Rrromania bocului don Vito Corleone de profesie „fara”. Isi ia o moldoveanca de nevasta si cetatenia si declara la Fisc venituri de 1 milion de lei . Cum in curte are 5 Rollsuri , 7 Lamborghini , 5 Lear Jet-uri , 4 elicoptere si pe garla 7 yachturi apare dom Blejnar si-l intreaba de sanatate. Ahh mi scusi, am uitat sa declar cam 4 miliarde de euro din vanzari anterioare va zice don Vito si Blejnar ii va taia fericit o chitanta de 16%. Guess what ? Tocmai i-a albit restul de bani.
Jos Patria, sus Mafia !
Asta e cand te conduc imbecilii.
PS
Sa ma treziti din somn cand ii impoziteaza si pe astia din foto

20 de răspunsuri la „Naşul IV : Impozitul pe averea „nejustificată””

  1. De fapt aici e ceva mult mai adanc .Exista niste averi acumulate de oranjutani ce vor trebui …exact ! justificabile daca vor pierde puterea in 2012 si va veni opozitia cu toroipanu’ sa le ciocane-n poarta castelelor (desi io nu vaz pa cineva cu asa oo,ca sunt pe mana TOTI ) ! Dar ,insa ,totusi> o asa masura de prevedere nu strica la casa omului .Asa ca ideea de „albire” a banilor negri nu-i chiar asa de fantasticoasa ;aferim Califare ,ca mai bine platesti un firfiric de 16% din ce-ti gaseste ANAF-ul(si asta de obicei gaseste f. putin ) decat sa-ti confiste ditai purcoiu de milioane E negre ca si fundul gheenei ,si sa te zvarle si la bulau !

    de fapt >o idee geniala …POATE SINGURA …ca la protejarea averilor ilicite oranjutanii sunt Mesia pe Pamant ! 😆

  2. vor prinde un amarat de profesor care re vreo masina VW, ca nu se justifica masina cu veniturile diminuate cu vreo 40% ce le incaseaza. Sa-i fut in gura de nemernici! La Udrea se justifica papucii, posetele, ciorapii….

  3. Hahaha, stii cine or sa fie aia dati ca exemplu ? Niscaiva profesori si niscaiva doctori, care vor trebui sa-si justifice de ce traiesc in ciuda faptului ca salariul primit i-ar indemna sa nu. :devil:

    16% pe niste meditatii si ceva spaga si am eradicat coruptia din tara. Traiasca reforma statului ! :ninja:

    P.S. nu m-ar deranja ca Videanu sa plateasca 16% pe averea lui, chiar si cu pretul albirii, ca s-asa nu-l vad vreodata condamnat in Romanica. :whistle:

  4. :devil: daca nu incepeti sa vedeti cati nu justifica ce au, faceti o mare eroare !!!!!!!!!!!!!! indifert de etnie trebuie sa aplicam aceleasi legi……. DAR dnul.ADI MINUNE nu intelege asta si ma face sa cred ca cei cu PALATE construite ????? si care nu platesc impozite pe cele 20-30 camere le-au facut din munca cinstita…..?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.