De-zbaterea de dreapta Pleşu-Liiceanu-Patapievici

Reperele intelectuale ale „dreptei ” Andrei Pleşu, Gabriel Liiceanu, Horia Roman Patapievici,  Alexandru George, „Pleasca” Paleologu şi caricaturistul Denis Grebu ( din respect l-am scos dintre baietii astia pe Neagu Djuvara ) s-au aflat in treaba intr-o dezbatere prilejuita de alta gluma ( de dreapta fireste ) Patrascoiu ex-Cotidianul, ex-Voxpublica, ex-etc.
Ce hotarara domniile lor ? Ca :
” Noi nu avem politicieni intelectuali de convingeri, ci de oportunităţi ”
Daca tot am editat, sa explic
Ai oportunitatea sa sari in barca si la Iliescu si la Constantinescu si la Basescu ? Sari neica Plesule ca sari pe cash din convingere
Ai oportunitatea sa iei gratuit editura Politica si sa o intitulezi Humanitas ? Ia de la Basescu din convingere neica Liicene
Ai oportunitatea sa te lafai impreuna cu amicii la I.C.R. cu rang – si privilegii – de ministru ? O iei coane Patapievici fiindca ai convingeri .
Despre ceilalti nimic de zis, habar n-am cu ce se mananca Alexandru George ( in afara cacofoniei ” Deşi nu pot să spun că colegul meu Iliescu e un om prost” )  dar stiu cacaricaturistul Grebu semna niste desene gen anii ’50 la articolele lui TRU in old Cotidianul (SOV, remember the good old times ?)
Am gresit cu ceva ? Nu cred, deci reiau :
Noi nu avem  intelectuali de convingeri, ci de oportunităţi.

11 răspunsuri la „De-zbaterea de dreapta Pleşu-Liiceanu-Patapievici”

 1. Scuze, coane Traiane, si coana Joitzica sa traiasca (ca doar se viseaza primarita spre binele nostru). Dar cine este conul Trahanache? si cine o mai fi si Tipatescu?. Ca pe Branzovenescu si Farfuridi usor ii mai indentifici in cei doi filozofi fara opera.

 2. Perfect de acord!
  In plus as mai adauga: cat de intelectual vrei sa te mai considere lumea normala cand te pui la aceiasi masa cu indivizi gen Patrasconiu si infractorul Valeriu Stoica (cunoscatorii stiu- adoptii copii etc)?

 3. Cum nu ti se par convingatori atunci cand se mai ‘zburlesc ‘ din cand in cand la mana care-i hraneste, iar mai apoi emit judecati de valoare despre clasa poolitica? :dizzy:

 4. Am in gand o afacere de succes: sa luam un leu pentru fiecare flegma pe care poporul roman vrea sa o traga catre acesti intelectuali „independenti”.

  Pot sa fac pariu ca scoatem suma necesara ca sa platim toata datoria Romaniei ?

 5. Adica, matale zici ca au facut o laba cu dreapta? :whistle:
  Mie mi se pare ca si cu dreapta si cu stanga… depinde cine a fost la putere… :devil:

 6. Mda, ce mandri sunt meseriasii, ca au fost anti iliescu (unii din ei) si acum sunt pro basescu. Curata schimbare la fata si coloana vertebrala dreapta. Doar ca e orizontala :sick:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.