Manualul micului demagog – azi : Cristian Preda

Partidul te susține și tot el decide când poți vorbi și mai ales când trebuie să taci.
În această viziune, partidul nu mai e un vehicul public al opiniilor individuale și colective, ci un cenzor privat… ( Cristian Preda despre cenzura din PSD )

N-ar fi existat in PDL niciun politician care nu respecta regula de aur. Discutam in interior si, cand am decis ceva, respectam toti. Indiferent ca s-ar fi numit Preda , Sever Voinescu, Radu F. Alexandru, n-ar fi fost in partid daca eu conduceam partidul. ( Basescu despre slugile lui  din PD )

Cat pe aici sa ma inece lacrimile de ras citind chestiile astea . Micul demagog Cristian Preda in actiune 😆

18 răspunsuri la „Manualul micului demagog – azi : Cristian Preda”

  1. Taica, e la moda asta. Toti sufera de ea. N-ai vazut pe la „televiziunile de stiri” (ghilimelele se impun) ca toti gigeii ii intreaba pe alti gigei despre democratia din partidul alorlalti?
    Adica, „ia descrie mataluta aschia din ochiul lui ala si ignora barna din ochiul tau” :devil: Panarama si Preda asta! :sick:

  2. Hi, hi, e precum sotul tinut sub papuc. El are ultimul cuvant in casa: „Ai dreptate mami” El nu il contrazice niciodata pe marinel, pentru ca intamplator e de acord 150% cu el :whistle:

  3. paiul din ochiul fratelui pesedist :devil: şi bârna din ochiul lui,aia nu o vede,uau,ce miopie,daca era vorba de TRU intelegeam…hahha

  4. @kilroi din jud Mehedinti n as bea apa nici de deochi :ninja: toate fintinile le au infestat odata dacii apoi haiducii si in urma psd eii,as sta zile intregi in gara pulii ca a inceput o mitrea si gatat o patroana de bilding cit despre ,,omerta ,,din pdl toata lumea tace numai zeus emite judecati era sa uit de udrea aiace face isi regleaza contoru si piticu atomic pregateste iar niste scobitori[sa ni le bage n ochi]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.