Ce au în comun Boc şi Furadan-ul ?

Anchetatorii au descoperit că persoana de la care preşedinta fan-clubului Mădălina Manole a cumpărat pesticidul Furadan, care a provocat moartea cântăreţei, ar fi din Cluj ( aici )

Pe zi ce trece mă simt tot mai atras de oraşul asta plin de genii. Totuşi am o nedumerire : oricum l-aţi trimis pe boc , ce nevoie mai era de Furadan ?

17 răspunsuri la „Ce au în comun Boc şi Furadan-ul ?”

  1. Am vaga impresie ca Marius este revoltator de optimist. In forul meu interior, mi se sopteste ca totusi s-ar putea sa mai apara niste alde boci, danci, rusi s.a.m.d., tot de prin zona aia, certe valori de hazna. :sick:

  2. Tocmai de aia taica, ca eu am ajuns revoltator de pesimist ca o sa scap de plaga portocalie din orasul asta. :w00t:
    Apropo, de cateva zile e ceata dimineata. Dar dupa aia, e un naduf de-ti vine sa te ascunzi in pivnita. Si ziua de azi se anunta la fel. Unde mai pui ca a ajuns sa ploua pe cartiere. :w00t: II uda pe unii bine de tot iar altii se sufoca in casa. De cacat. 😆

  3. Cartea neagra a guvernarii Furadan se scrie zilnic. Cred ca o masura anticriza in ton cu vremurile, ar fi impartirea in guvern ( si nu numai ) a unor doze din produsul de mai sus. La cat sunt de caini turbati unii, cred ca le-ar prinde bine. Si lor, si noua :w00t:

  4. Hai sa punem mana de la mana si sa luam Furadan pentru tot guvernul 😉 . Si trebuie musai sa gasim si un slogan imbecilo-optimist – „Si tu poti ajuta guvernul” ceva de genul. Suna groznic, stiu, sunt complet lipsit de inspiratie la ora asta.

  5. Ce FURADAN, care FURADAN fratilor? pai nici rachetele rusesti, cu incarcatura nucleara din clasa „SATAN”, nu ar putea produce atata distrugere cat a produs BOCUT al NOST’ & Co. Si voi vorbiti de un pesticid si acela expirat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.