Vreţi respect ?

Poate v-aţi întrebat de ce nu respect decât câţiva jurnalişti , numărabili pe degetele unei singure  mâini . Un mic exemplu.
” Poate vine vremea cind o sa povesteasca Dan Turturica prin ce inginerii financiare s-a facut nea Cornel milionar din scrisul la EVZ . Poate vor „povesti” si Miron Mitrea, si Puiu Popoviciu, si Cristian Burci, si Urdareanu, si poate chiar si SOV despre nea Cornel! ”
Cam cu asta ( plus multe  altele )  se ocupa Robert Turcescu ieri pe Twitter  incercand sa raspunda unui articol .
Mă întorc şi zic :  de ce nu ne faci un bine tuturor Robert Turcescu ? Dacă ştii nişte chestii despre ” nea Cornel ” de ce nu le faci publice  ?
Dar îmi trece repede fiindcă am răspunsul :  o mână spală pe alta şi amândouă breasla jurnaliştilor . Cu obrazul e mai greu.


14 răspunsuri la „Vreţi respect ?”

  1. ce-mi place cand se razboiesc jurnalizdii! pai nu zicea jiji despre Turcescu neste chestii nasparlii? chiar asa,spune Roberte totul,altfel lasi impresia unui mic barfitor! :devil:

  2. @anca + alinutza : pai de fapt „nea Cornel” de aia a si scris articolul ala ( aiurit de altfel ) Ca sa-l sape pentru sefia TVR. Dar asa fac mereu : se ameninta si pun batista pe tambal ca sa nu iasa la iveala rufele murdare

  3. Macel in presa. Asta vreau. Sa vad sange curgand in ziare si pe online, flegme si hazna, presa adevarata. Incepand cu maestrul Ion Cristoiu si terminand cu Turturica. Mishteaux :w00t: :devil:

  4. Nu bre, bagai un mesaj de disperare la el, da s-a ascuns. A plecat, s-a evaporat, habar n-am. Probabil o fi undeva prin State sau cine stie unde la sapa. 😎

  5. vere, dar ce-i cu turcescu in ultimele zile ca numai atacuri baga pe sociale. o vrea sa sara in ochii cui trebuie si sa ajunga president la TVR :biggrin:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.