De ce voi ţine cu Viborg

„I-am fi invitat la meci pe toţi parlamentarii!”

Fiindcă orice club civilizat pune suporterul pe primul plan şi nu : parlamentarii , sponsorii, obligaţiile  şi rudele . Şi  sper să piardă  la scor de maidan prima manşă  doar ca să văd câţi dintre beneficiarii biletelor  le vor fi alături în perspectiva eşecului  .

11 răspunsuri la „De ce voi ţine cu Viborg”

 1. la faza cu sponsorii nu sunt de acord – nici un club serios nu poate trai doar din biletele vandute si drepturi de televizare (care la handbal oricum sunt minuscule fata de fotbal). stiu de la Liverpool ca la ei Carlsberg are nush, 1000 de bilete la fiecare meci. Cu parlamentarii si obligatiile sunt de acord (desi sincer imi doresc si eu o pila de-asta sa imi faca rost de bilete :D).

 2. @marius : de acord , dar nu poti sa nu vinzi DELOC pentru suporteri.Si fa o comparatie intre 1000 de bilete pe Anfield ( 61000 locuri ) Cate bilete ar veni matematic la o sala de 4700 ? Exact 70. Stii cate au aprimit sponsorii Oltchim ? 2000

 3. Clasic romanesc. Asta-mi aduce aminte de Festivalul de Teatru Contemporan, care se tinea la Brasov, iar sala avea rezervate 5 randuri de fotolii, primele, pentru notabilitatile orasului, pe cand pulifricii de noi ne bateam pe bilete. Fotoliile alea erau de regula goale, indiferent ce piesa se juca. Clasic romanesc. Asa ca nu ma mir. :dizzy:

 4. Eu tin cu arbitrii. O lunga experienta de viata mi-a demonstrat ca „ai mei” nu pierd niciodata muahahahaha….

  Eu cand aud de acest meci si de toti suporterii si fanii, nu pot sa nu intreb: „Aloooo… spuneti repede 3 componente ale echipei…. ah, nu stiti ? Aveti un lapsus. Stiu” :devil:

  Raspunsul meu pentru toti ipocritii: „F…k you !”

 5. Cei din Valcea meritau sa ajunga la finala gratis. Dar este romania asa ca un idiot parlamentar care nici nu stie cine e antrenorul echipei o sa stea cu curva din dotare pe locul suporterilor.

  Ne meritam soarta. Oricine spune altceva bate campii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.