Gitenstein verdict : quilty

Tapalaga in dialog cu ambasadorul Gitenstein , om care stie chestii despre cazul Voicu
„…Ati avut un procuror foarte eficient care a construit un caz solid, articolele prezentate de presa independenta au avut si ele greutate, s-a supus la vot ridicarea imunitatii. Votul a fost secret , ceea ce mi se pare ingrijorator. Dar in final, imunitatea parlamentara i-a fost ridicata, senatorul Voicu a fost arestat si se afla in inchisoare, ceea ce este un lucru bun. Problema este ce se va intampla in faza de urmarire penala? Sunt procedurile indeajuns de eficiente pentru a determina o condamnare? Nu stiu raspunsul la aceasta intrebare.”
Cu ce autoritate morala isi permite dl Gitenstein sa faca aprecierile subliniate habar n-am ,  dar ar putea fi angajat cu brio de dl Daniel Morar ar carui admirator pare a fi . Sau consilier la Cotroceni pentru viitoare achizitii de avioane sau constructii de autostrazi in sec XXII.   Sau gardian la Rahova daca ambianta nu l-ar stressa aducandu-i aminte de lagarele de concentrare   si alte chestii regretabile . Sau  nu.

7 răspunsuri la „Gitenstein verdict : quilty”

  1. Se stie de cand e lumea asta democrata ca ambasadele SUA sunt un fel de sinecuri pentru apropiatii presedintelui si cei care au cotizat la campania electorala a lui. Vorbesc de presedintele SUA. Baza in aceste ambasade este functionarul din esalonul 2 si 3, ala ar putea sa dea pe goarna adevarata pozitie a SUA. Gusterul asta a balbait si el ceva, acolo, ca doar nu putea sa taca. Dadea rau. Si ii doare pe ei fix in pix de ce se intampla la noi, atata timp cat stam sub sutana lor si ne facem treaba de sluga. Da-l in spume. :cwy:

  2. Pai aia daca nu discuta despre Bianca si Bote sau niscai panarame locale, daca nau iutub la dispozitie sau nu fura ceva anchete unul de la altul, ce sa faca si ei. Chestia asta e prea grea pentru ei. Nu stiu de ce am impresia ca sunt cam nervos. Ca doar e frumos afara si cald. :ermm:

  3. Frumos din partea lor cum isi dau cu parerea acolo unde nu se pricep. Ai zice ca sunt romanasi get-beget. Singura deosebire intre ei si noi e ca noi ne tragem din Dracula si ei doar viseaza la asta. :devil:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.