Diaconescu : gone in 23 seconds

http://webtv.realitatea.net/actual/cristian-diaconescu-s-a-retras-il-sustin-pe-mircea-geoana-la-sefia-psd/onlyPlayer/1/autoPlay/false

Deci n-am sa interpretez memorabilul raspuns prostanac ” Nu ştim câţi suntem în primul rând ” .
N-am să interpretez nici evoluţia domnului din imagini ,  de ieri între orele 12 şi 18 .
Priviţi-i atent  expresia  faciala din cele 23 de secunde . Mie nu-mi arată un tip stăpân pe nervii lui.
Cine/de ce să te urmărească oră de oră , pas-cu-pas timp de 10 zile , să producă  un raport de 37 de pagini şi câteva dvd-uri pe care să le dea  presei,   iar nu e problemă mea dar în mod cert, o face cu un interes foarte serios.
Îşi mai aduce aminte cineva că domnul din cele 23 de secunde se întâlnea cu Vasile Blaga prin restaurante în 2008 pe când „candida” din partea PSD la primărie  ? Că domnul ajuns „ministru de externe ” era favoritul lui Vodă ?
Vizită la SRI pe tem „scutul antirachetă ” ? Alta vizita de niste ore la un om de afaceri foarte important  ? Deghizări ? Cover-ups ? Poate dl Diaconescu e vreun James Bond incognito, cine ştie ?
Fac un pariu : peste o săptămână-două  se uită tot scandalul . În fond nici nu merită altceva , mult zgomot pentru nimic : o carieră politică terminată în 23 de secunde .
PS
Hai să vedem cât de puternic „presează” jurnaliştii pe tema asta , sunt chiar curios.

25 de răspunsuri la „Diaconescu : gone in 23 seconds”

 1. @camil: a spus Floriana Jucan la Realitatea ( Turcescu, Cristoiu, Dumitrescu ) niste chestii incredibile. Amicii lui au zis de asemenea ca era „de nerecunoscut” la congres

 2. Dar e unul care sa n-aiba dosar?
  Pe mine m-a distrat cand Floriana a spus ca petentul parca printre blocuri, isi punea o caciula pe cap, ochelari s.a.m.d.
  Distractiv. 😆
  Urmeaza caseta cu oralul. Si iarasi te intreb: cum o fi aratand Diaconescu in ipostaza asta. Eu nu reusesc sa-mi imaginez. 😆

 3. in afara de Floriana n-a mai vb nimeni despre asta! au pus batista pe tambal,nici pe net nu prea am gasit(este ceva pe Inpolitics)! bre,daca sant adevarate , vreau sa-i aud/vad pe aia de il preaslaveau pe diaconescu!purul si imaculatul ,Sfantu’ diaconescu! :angel:
  hmm,cum de au ajuns la Floriana acele inregistrari? 😉

 4. @matusalem: eu ramasesem cu gura cascata ( si aia de la Realitatea la fel )
  @anca : corect, sa vedem mai pe seara si maine cand se trezesc dupa betiile de azi-noapte Cum au ajuns…n-a spus. De ce NUMAI la ea, iar e interesant.

 5. Ce o sa ma mai cocosez de ras, atunci cand Miki Spaga, pentru a-i fi iertate pacatele de catre DNA ( ca doar suntem in Postul Mare si a ierta e omeneste :angel: ) va face matanii la Cotroceni. Ca acatistele inteleg ca au fost date deja, atat catre altarul cotrocenist, cat si catre presa de tip asternuturi murdare :silly:

 6. Fara sa stiu, ce a dezvaluit Floriana,vreau sa spun, ca am decupat mental cele 23 sec,din momentul vizionarii .Mimica,intonatie,disfonie in pronuntarea a doua cuvinte…Oare vom afla,ce a provocat toate acestea?

 7. @matusalem: si e doar inceputul…
  @marius diaconescu: le-a facut deja, fii sigur
  @lucia: floriana a dezvaluit( Si Cristi Diaconescu a confirmat !!!, niste chestii ireale: vizite la SRI, deghizari, etc)

 8. @anca: cine? unde? :w00t: :whistle:
  @lucia: de asta nu s-a spus nimic. S-a facut vorbire de: vizite la SRI, la „om de afaceri f important ” , deghizari, si tot felul de prapastii, etc…Ireal, dar el n-a negat nimic

 9. Pai se pare ca Diaconecu ar fi fost santajat. Sincer nu cred ca Floriana Jucan a iesit sa faca afirmatiile pe care le-a facut doar de dragul de a se afla in centrul atentiei. Am scris si eu pe blog desre congresul PSD.
  Personal consider ca alegerea lui Ponta este una buna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.